Mijn liefde van Gerard Joling en Jandino op nummer 1

21/06/2013

Mijn Liefde, het aanstekelijke, zomerse liedje van Gerard Joling en cabaretier Jandino Asporaat, is vandaag doorgestegen naar de erepositie in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Gerard Joling maakt hiermee zijn ‘elftal’ vol, nadat hij eerder dit jaar zijn 10e nummer 1 hit mocht vieren. Voor Jandino is het extra bijzonder want het is de eerste keer dat hij aan de top van deze lijst staat.

Gerard Joling deelt succes met Jandino

Gerard is superblij met dit prachtige resultaat en zegt: “Het is iedere keer weer fantastisch om mee te maken en ik vind het vreselijk leuk om dit succes nu te delen met Jandino”.

Ook Jandino reageert opgetogen: “Dit is hoe gangsters het doen! Gerard Joling en ik op nummer 1, emotioneel en blij! Ik had dit durven dromen. Nederland bedankt!!!”.

Alle songs, inclusief de nummer 1 hits De Nacht Voorbij en Echte Vrienden, het nummer dat Gerard vorig jaar samen met Jan Smit uitbracht, zijn terug te vinden op het nieuwe album van Gerard Joling, getiteld Ik Ook Van Jou. Het album kwam op 3 mei jl., slechts een week na release, binnen op nummer 1 in de album charts.

Boeking of een optie plaatsen voor Gerard Joling

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gerard Joling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.