Gerard Joling niet bang voor eenzaamheid

22/04/2013

Gerard Joling heeft het helemaal voor elkaar. Alleen in de liefde wil het nog steeds niet helemaal vlotten. Maar met zijn levensstijl is dat ook niet verwonderlijk, zegt de 52-jarige zanger en presentator in het AD.

Zijn drukke agenda en onregelmatige werktijden maken het onderhouden van een relatie lastig, weet Joling zelf ook. “Tel daarbij op dat ik door de loop der jaren een einzelgänger ben geworden. Een gezelligheidsdier dat zichzelf, alleen met een boek op de bank of met goede vrienden over de vloer, prima kan vermaken. Niemand zal mij horen klagen.”
 
Aan mannen van zijn leeftijd waagt Joling zich niet. “Mooie mannen van globaal mijn leeftijd hebben allemaal een ‘rugzak’: een verleden. Het klinkt misschien egoïstisch, maar ik leef veel te snel en onregelmatig om me daar in te verdiepen.”
 
Momenteel heeft hij dan ook een ‘mooie jonge vent’. “En ook nog intelligent! We schelen 24 jaar. Da’s misschien net iets te veel. Maar ach, kan mij het eigenlijk ook schelen. Ik doe gewoon waar ik zin in heb. Ben zo gelukkig als wat.”

Boeking of een optie plaatsen voor Gerard Joling

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gerard Joling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.