Tiende nummer één single voor Gerard Joling

01/02/2013

Volendam, 1 februari 2013 - De Nacht Voorbij, de nieuwe single van Gerard Joling, beleeft een vliegende start. De single kwam afgelopen week op 3 binnen en stoomt vandaag door naar nummer 1 in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. De zanger haalt daarmee voor de tiende keer in zijn carrière de hoogste positie in de Nederlandse singlehitlijsten. De Nacht Voorbij is geschreven door Jan Smit en het is de voorloper van het nieuwe album van Gerard Joling dat dit voorjaar zal uitkomen.

In een reactie op dit nieuws, zegt een blije Gerard: “Voor de tiende keer op nummer 1. Een nieuwe mijlpaal. Dit is echt fantastisch! Ik ben super blij met dit behaalde resultaat, na vele instores, radio en tv promotie. Mede dank ook aan SBS omdat zij er voor gekozen hebben om dit geweldige nummer al vier weken lang als opening en eindtune gebruiken voor ’Sterren Dansen op het IJs’.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Gerard Joling

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gerard Joling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.