Gerard biecht op: Ik sprong niet zelf

18/09/2012

Gerard Joling heeft lang de schijn opgehouden, maar in Life4You biecht hij toch op: Ik sprong niet zelf van de duikplank.

Gerard verzorgde gisteren de opening van de finale van Sterren Springen op Zaterdag, waarbij de kijker hem een spectaculaire sprong van 10 meter hoogte zag maken. Meteen rees de verdenking dat Geer gebruik zou maken van een body double, zijn driedubbele salto was te perfect.

Op de website Zappen.blog.nl werd al gemeld dat Gerard niet zelf sprong, dat zou niet mogen van de verzekering. Gerard zelf zegt nu: "Ik moet eerlijk zeggen: ik was het niet. Ik wilde wel, maar het mocht absoluut niet van SBS."

Gerard en SBS 6 zijn enorm blij met het succes van Sterren Springen. "Ik hoop van harte dat ze doorgaan, ze zijn heel enthousiast", weet de SBS-presentator. "Komende week heb ik gesprekjes met Remko van Westerloo, John de Mol en Reinout Oerlemans." Volgens Gerard moet een opvolger nog spectaculairder worden. "Sterren springen van het Hilton! Maar dan wel met een trampoline of springkussen, haha."

Boeking of een optie plaatsen voor Gerard Joling

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gerard Joling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.