Gerard Joling maakt zich zorgen over Nederland

06/07/2012

Gerard Joling zit met de huidige staat van Nederland in zijn maag. De zanger maakt zich 'grote zorgen' over ons land. "Wat een zorgelijke en clowneske mensen zitten er in de regering", tiert Joling op zijn website.

"Ik ben politiek niet heel erg onderlegd, maar ben natuurlijk niet uit de poppenkast gevallen." De zanger maakt zich vooral druk over 'het linkse gelul' en ontwikkelingssamenwerking. "Ik ben geen wereldverbeteraar, maar waarom blijven we ons goede geld naar frauderende en feitelijk failliete landen gooien", vraagt de Topper zich af.

Joling voorspelt dat 'we allemaal naar de klote gaan'. "Politici kunnen en willen niet toegeven dat ze al meer dan dertig jaar verkeerde keuzes hebben gemaakt. Dus gaan we door op de oude, foute voet. Tot we allemaal naar de klote gaan en failliet zijn."

Voordat het zover is, geniet Joling nog van zijn vakantie en zijn succes. Zo herinnert de Topper zijn fans nogmaals aan de platina plaat die hij en Jan Smit kregen voor het duet Echte Vrienden. Ook ontving Joling onlangs een gouden plaat voor zijn bijdrage aan de EK-plaat van Johan Derksen en Wilfred Genee. "Dus genoeg dingen om gelukkig en blij van te worden."

Boeking of een optie plaatsen voor Gerard Joling

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gerard Joling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.