Gerard Joling

Gerard Joling boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gerard Joling.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gerard Joling is met een track record van meer dan 25 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz.

Gerard’s naam is meer dan gevestigd. En omdat er niets is dat Gerard niet kan en nog niet heeft gedaan is Gerard het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang. Over zang gesproken, welke zijstapjes Gerard ook maakt, op welk vlak hij ook schittert, zingen blijft centraal staan in zijn inmiddels ongeevenaarde carriere.

Zijn vele muzikale onderscheidingen en gouden en platina awards die hij tot nu toe in ontvangst mocht nemen spreken eigenlijk voor zich.

Gerard Joling laat tijdens zijn optredens duidelijk zien dat hij tot de beste Nederlandse zangers behoort.

Met zijn opzichtige outfits neemt hij het podium in beslag. Hij knalt tijdens elke optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Gerard Joling?

Voor meer informatie over Gerard Joling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gerard Joling

Deze act is bekeken door 101916 mensen

Specificaties van Gerard Joling

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland