Imca Marina in vuur en vlam!

05/08/2014

Het gaat er op lijken dat de geroutineerde Imca Marina een grandioze hit heeft bedacht. Ofschoon de melodie overbekend is, gaat deze tekst over mannen in haar leven. Ze bezingt de stoere mannen zonder poespas, de valse nichten op de gayboot, de rijpe heren met de goede bankpas, zelfs ambtenaren op vakantie, maar bovenal zijn het de bouwvakkers die in de prijzen vallen.
 
Het refrein bezingt dan ook luidkeels dat liefde overal is, met al die leuke mannen heb je vreselijk veel plezier, doch Imca kijkt niet meer zo nauw, want zonder bril ziet zij er vier...

Imca Marina werkt samen met nieuwkomer

Het afgelopen jaar is Imca samen gaan werken met Mark Pepping, 22 jaar jong, een eigen studio in Eelde, zanger, componist en arrangeur, tevens dirigent van diverse koren. Mark Pepping is een zeer getalenteerde nieuwkomer die op jonge leeftijd zijn muzikaal mannetje uitstekend staat.
Het arrangement voor Imca’s nieuwe nummer valt op door de klassieke benadering met een sappige Italiaanse beat. Ook de backingvocals zijn op klassieke wijze door Pepping zelf met zijn muzikale vrienden, ingezongen.
 
 
 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Imca Marina

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Imca Marina kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.