Imca Marina in 'Strictly Come Dancing'

27/07/2012

Vanaf 25 augustus as. zal Imca Marina wekelijks haar opwachting maken in het nieuwe amusementsprogramma ‘Strictly Come Dancing’, dat iedere zaterdag live zal worden uitgezonden bij de AVRO om 20.30 uur.

Tijdens het nieuwe showprogramma, dat zal worden gepresenteerd door Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Meij, zal Imca wekelijks de sterren van de hemel gaan dansen. Imca is al volop aan het repeteren met haar danspartner Sander.
Daarnaast zal in augustus ook de nieuwe single van Imca verschijnen. Een zomerse plaat, met een Spaans tintje, overgoten met de alom bekende ‘ Imca Marina- sound’. Drukke tijden voor Imca, die aan een nieuwe fase in haar succesvolle carriére is begonnen.

Uiteraard blijft Imca beschikbaar voor optredens in deze periode. Louter hits van deze vaderlandse vedette, met een licht nostalgisch tintje. Van het opzwepende ‘Viva Espana’ tot de zomerse klanken van ‘Bella Italia’. Imca weet van ieder optreden een waar feest te maken, en is geliefd bij jong en oud !

As. maandag kunt u een exclusief interview met Imca M arina lezen op de Privé Pagina van de Telegraaf !

Boeking of een optie plaatsen voor Imca Marina

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Imca Marina kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.