Coen & Sander veroorzaken Dromendans Hype rondom Vinzzent

06/12/2011

Afgelopen vrijdag wijdde SBS Shownieuws een uitgebreid item aan Vinzzent. Het populaire televisieprogramma besteedde o.a. aandacht aan de "Dromendans Hype" van Vinzzent op het 3FM Coen en Sander Oktoberfest en een heel bijzondere verrassing, met een staartje voor het goede doel...
SBS SHOWNIEUWS
Vinzzent helemaal hot

Het landelijke succes van Vinzzent heeft de afgelopen week weer een flinke boost gekregen. In SBS Shownieuws van afgelopen vrijdag werd volop aandacht besteed aan de populaire zanger van de hit "Dromendans". De carrière van Vinzzent wordt in Shownieuws onder de loep genomen, 3FM DJ's Coen en Sander komen aan het woord en Vinzzent wordt uitgebreid geinterviewd. Jan Smit vertelt groot fan te zijn te zijn: "Vinzzent werkt er keihard voor... hij maakt ook zijn liedjes zelf...absoluut goede kans om een blijver te zijn."
Coen & Sander Kever
Vinzzent bedankt DJ's

Coen en Sander hebben met hun show op 3FM Vinzzent en de single Dromendans de afgelopen weken in hun armen gesloten. Tijdens het Coen und Sander Fest van afgelopen vrijdag bedankte Vinzzent de populaire DJ's met een uniek kado: Een klassieke, Coen en Sander gepimpte, Volkswagen Kever. Vinzzent heeft een passie voor oude volkswagens met de motor achterin. Speciaal voor Coen en Sander heeft hij de auto geel gespoten en voorzien van de originele Coen en Sander Logo's. Coen en Sander gaan de Volkswagen Kever veilen tijdens Serious Request 2011. Samen met Vinzzent hopen zij dat de wagen een flinke bijdrage zal leveren aan het goede doel. Voor de liefhebbers een unieke kans om in bezit te komen van deze bijzondere auto en tegelijkertijd een bijzonder goed doel te steunen.

Boeking of een optie plaatsen voor Vinzzent

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vinzzent kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.