Droomwereld nieuw album Vinzzent

06/07/2011

8 Juli verschijnt het nieuwe album van Vinzzent; 'Droomwereld' Een Nederlandstalig feelgood album met een catchy sound waar je spontaan vrolijk van wordt. Het album ademt één en al positiviteit uit van iemand die vol van het leven geniet.

Gerard Joling verrast Vinzzent met eerste exemplaar.

Gerard Joling verraste Vinzzent afgelopen vrijdag met het eerste exemplaar tijdens Oosterhout live en sprak met lovende woorden:

"Ik hoop dat er op het album een nummer staat waar hij gigantisch mee door kan breken want ik gun het hem van harte. Vinzzent heeft het. Buiten dat het een hele goeie zanger is, en een harde werker , is het ook nog een enorm sympathieke jongen die de mensen kan vermaken. Laten we nou eerlijk zijn; Je wordt al vrolijk als hij binnenkomt."

Vinzzent was blij verrast; "Het is een eer om het eerste exemplaar uit handen van Gerard Joling te krijgen."

Vinzzent werkt twee jaar aan album

Samen met zijn producers Hans van Vondelen en Danny de Heer heeft Vinzzent twee jaar aan het album gewerkt. Er werden liedjes geselecteerd die hem vanuit diverse hoeken en landen ( o.a. Zuid Afrika, België, Frankrijk) aangeboden werden.

Songwriters zoals Peter Koelewijn, Cees Stolk, Martin Gijzemijter, Patrick Renier, David Vervoort en Richard v/d Crommert leverde hun waardevolle bijdrage aan dit bijzonder geslaagde album.

Naast de hitsingles; Alles wat ik hebben wil, Dromendans, Dansé Dansé, Groen, Wat een wonder en Vinzzent's versie van Ik ben verliefd ( Sha la lie ) staan er 8 nieuwe liedjes op het album.


Boeking of een optie plaatsen voor Vinzzent

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vinzzent kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.