Vinzzent verlengt het weekend met nieuwe single!

16/01/2014

Vinzzent is wat men noemt een levensgenieter, en die levensvreugde deelt hij maar wat graag met iedereen via zijn muziek. Met zijn nieuwe single lijkt hij, net voor ‘blue monday’, om het nieuwe jaar mooi in te zetten, meteen een nieuw wetsvoorstel voor dit paradijs te lanceren. 'Vrijdag is vrij' luidt de titel, een idee dat op veel bijval zal kunnen rekenen lijkt ons, want na een drukke werkweek heeft iedereen wel zin in het weekend.

Nummer was eigenlijk bestemd voor vakantiegangers in Oostenrijk

"Oorspronkelijk zou dit nummer enkel voor de vakantiegangers in de Moskitobar in Oostenrijk bestemd zijn, maar mensen in mijn omgeving vonden het zo leuk dat ze maar bleven aandringen om ook een versie op te nemen die overal gedraaid kan worden…en zo geschiedde," vertelt Vinzzent. "Er zullen vanaf vandaag dus 2 versies beschikbaar zijn".

Single is steviger dan we van Vinzzent gewend zijn

‘Vrijdag is vrij’ is dan wel iets steviger dan we van Vinzzent gewend zijn, een tikkeltje rebels zelfs, maar wel heel lekker! De videoclip werd opgenomen in de nr.1 Vintage VW garage van Europa. Dit ideale nummer om het weekend mee te beginnen is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar, onder andere op iTunes.

Boeking of een optie plaatsen voor Vinzzent

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vinzzent kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.