Kathleen steekt Vinzzent in cowboyboots

14/06/2013

De sympathieke zanger Vinzzent ligt duidelijk goed in de Vlaamse markt. Nadat Bart Kaëll ('Dromendans') en David Van Dyck ('Wat Een Wonder') met het nodige succes reeds enkele van zijn nummers coverden in Vlaanderen, besloot Vinzzent enkele maanden geleden om het ook zelf eens te proberen bij onze zuiderburen. De eigen debuutsingle in Vlaanderen 'De Liefde Leeft In Mij' werd gretig opgepikt door de radio- en muzikale TV-zenders anne en Ment TV, en datzelfde geldt nu ook voor opvolger 'Groen, wit, blauw, geel rood', die 2 weken geleden gelanceerd werd. Vinzzent oogst niet enkel lof en bijval bij het Vlaamse publiek en de radio- en TV-makers, ook zijn (vrouwelijke) Vlaamse collega-artiesten hebben duidelijk een boon voor hem…
 
Als cowboy in videoclip van Kathleen
Gisteren (woensdag) vonden in Bobbejaanland de opnames plaats voor de videoclip van de nieuwe single van Kathleen (ex-K3) 'Hey Chickie'. Toen bleek dat ze nog een leuke, aantrekkelijke cowboy nodig had voor haar clip, nam Kathleen de telefoon en informeerde of Vinzzent daar tijd voor wou vrijmaken. 'Ik ken Vinzzent vooral vanop optredens in Nederland en ben echt wel fan van zijn ongedwongen, vrolijke Nederlandstalige liedjes. Bovendien heeft hij ook altijd zeer leuke clips en is hij een supersympathieke kerel. Toen ik onlangs bij mijn Nederlandse platenmaatschappij langsliep, zag ik daar een mooie gouden plaat van hem hangen en toen ze me vroegen of ik iemand kende die een vlotte cowboy kon spelen in de clip van 'Hey Chickie', sprong dat beeld in mijn hoofd. We hebben contact opgenomen en 5 minuten later had ik mijn cowboy gestrikt', lacht Kathleen.
 
'Natuurlijk zei ik onmiddellijk ja', zegt een enthousiaste Vinzzent. Kathleen is ook bij ons een hele grote naam en bovendien een hartstikke leuke meid. Ik was enorm verrast dat ze aan mij dacht, maar ben zeer vereerd dat ik in haar clip mag meespelen. Het was erg fijn om te doen…al ben ik wel blij dat op het einde van de opnames de cowboyboots uit konden (lacht). Ik moet zeggen dat ik elke keer opnieuw verbaasd ben door de manier waarop ik ontvangen wordt door de Vlaamse media, het publiek en de collega-artiesten. Allemaal heel ongedwongen en hartelijk, ze nemen me helemaal op in hun Vlaamse familie! Ik wens Kathleen bij deze alle succes en ben er zeker van dat 'Hey Chickie' het heel goed gaat doen in Vlaanderen en Nederland, besluit Vinzzent.

Boeking of een optie plaatsen voor Vinzzent

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vinzzent kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.