Vinzzent

Vinzzent Boeken of Inhuren? | JB Productions Jeroen van Lelieveld

Vinzzent boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vinzzent.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dans jij met mij dan dansen wij ons samen blij! Een kreet uit de ‘Dromendans’ waarmee Vinzzent een groot publiek veroverde. Met zijn aanstekelijke feelgood sound en energieke persoonlijkheid maakt hij mensen blij!
Vinzzent staat dan ook met regelmaat op de grote NL festivals en evenementen zoals

 • Dutch Valley
 • Mega Piraten Festijn
 • Muziekfeest van het jaar
 • Zijn eigen Festival ‘Vinzzent Op Het Strand’

Een optreden van Vinzzent is energievol en zorgt voor een vrolijk publiek

Sinds augustus 2017 heeft Vinzzent zijn eigen festival ‘Vinzzent Op Het Strand’ waarvan de eerste editie een groot succes was. Iedereen was happy en het voelde als één grote familie. Als kers op de taart kreeg Vinzzent een Platinum Award uit handen van Rob de Nijs. Op 19 augustus 2018 vond de tweede editie van Vinzzent Op Het Strand plaats.

Je kent Vinzzent van de volgende hits

 • Liefde
 • Alleen Maar Leuke Dingen
 • Alle Kleine Dingen
 • Dromendans
 • Dansé Dansé
 • Wij Zijn Er Bijna
 • Vrijdag Is Vrij
 • En vele andere 

Boeken of een optie plaatsen voor Vinzzent?

Voor meer informatie over Vinzzent kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vinzzent

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 127871 mensen

Specificaties van Vinzzent

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Vinzzent

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Cafe de Beurs

 • Door: Petra van der Stap
 • Locatie: Oosterhout
 • Datum:

Superleuk, enthousiast, niet arrogant en wilde met iedereen even op de foto

Waardering:

10

Biografie van Vinzzent

Dans jij met mij dan dansen wij ons samen blij! Een kreet uit de ‘Dromendans’ waarmee Vinzzent een groot publiek veroverde. Met zijn aanstekelijke feelgood sound en energieke persoonlijkheid maakt hij mensen blij! Hij staat dan ook met regelmaat op de grote NL festivals en evenementen zoals Dutch Valley, Mega Piraten Festijn, Muziekfeest van het jaar en tegenwoordig heeft de zanger zelfs zijn eigen Festival ‘Vinzzent Op Het Strand’
 
Nederland maakte kennis met Vinzzent door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival in 2010. Het studiopubliek koos hem als winnaar maar dat was blijkbaar niet genoeg om ons land in Oslo te vertegenwoordigen. “Ik ben apetrots op die publieksprijs” vertelt Vinzzent die vrolijk zijn eigen koers voortzet.
 
Dromendans wordt kort na zijn deelname het Nationaal Songfestival uitgebracht. De aanstekelijkheid en het feelgood karakter blijkt bijzonder goed aan te slaan. De regionale omroepen nemen de single direct op en het nummer groeit langzaam uit tot een culthit onder de studenten en het uitgaand feestpubliek. Op youtube wordt de videoclip immens veel bekeken (update 5,9 miljoen keer). Een echte viral want er verschijnen talloze filmpjes en parodieën.
 
Coen en Sander Show, Serious Request, Goud!
 
In de buitenlandse vakantieoorden wordt het nummer grijs gedraaid waardoor 3FM (tegenwoordig radio 538 ) DJ’s Coen en Sander tijdens opnames van de Zomer Voorbij in Portugal het nummer ontdekken. De populaire DJ’s maken er een ware hype van en sturen Vinzzent een week lang het land in waarvan live verslag wordt gedaan in De Coen en Sander show. Dromendans bereikt hierdoor de gouden status. Als dank geeft Vinzzent de DJ’s een Gele VW Kever voor het 5 jarige bestaan van de Coen en Sander Show die de heren mogen veilen voor Serious Request. De Coen en Sander kever levert 8500 euro op voor oorlogsmoeders in Zuid-Afrika. Dit is dan ook een typische Vinzzent actie.
 
BumaNL Award
 
Een jaar vol hoogtepunten waarin zijn album Droomwereld met de singles ‘Danse Danse’, ‘Alles wat ik hebben wil’, ‘Groen’, ‘Wat een wonder’, ‘Zomerdromen’ uitkomt en het jaar waarin hij voor zijn mooie videoclips word beloond met een BUMA NL Award en behoort hij tot de meest geboekte artiesten van Nederland.
 
Opname studio, Producer
 
Vinzzent had jaren een professionele opname studio in Tilburg en werkte samen met diverse artiesten o.a. Ruth Jacott , Rob de Nijs waar hij jaren vaste studiotechnicus voor was hierdoor mag hij zelfs Prinses Christina aan zijn lijstje toevoegen. Toen zijn zangcarrière serieuze vormen begon aan te nemen verdween het studio gebeuren naar de achtergrond. Vinzzent blijft dan wel voor zijn eigen werk produceren samen met Hans van Vondelen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en daar kwam Samantha Steenwijk. Het was een goede vriend die hem aan haar voorstelde in 2009 en vroeg haar een stap verder te helpen. Dat groeide uit tot een vriendschap en een serieuze samenwerking. Vinzzent voegde Samantha toe aan zijn eigen label (Number8Music) en ging haar platen produceren. Zijn doel “Jij wordt de nieuwe Volkszangeres van Nederland” Vinzzent krijgt gelijk en na haar deelname aan The Voice Of Holland maakt heel Nederland kennis met Samantha Steenwijk.
 
Eigen festival ‘Vinzzent Op Het Strand’
 
Sinds augustus 2017 heeft Vinzzent zijn eigen festival ‘Vinzzent Op Het Strand’ waarvan de eerste editie een groot succes was. De beleving, sfeer en gezelligheid past helemaal bij Vinzzent; foodtrucks, een mini camping met retro campers en caravans aan het strandje bij Beachclub Puur en een enorme opkomst. Iedereen was happy en het voelde als één grote familie. Als kers op de taart krijgt Vinzzent een Platinum Award uit handen van Rob de Nijs. Op 19 augustus 2018 zal de tweede editie van Vinzzent Op Het Strand plaatsvinden.
 
***********************************************************************************
 
Vinzzent geboren in Winterswijk als Vincent Johannes Rudolf Claase, zoon van een Nederlandse moeder en Indonesische vader groeit op in Enschede & Den Haag. Muziek is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader organiseert regelmatig evenementen met pop/rock bandjes. Van zijn moeders kant krijgt hij het volkse en gezellige Nederlandstalige mee. Uiteindelijk strijkt Vinzzent neer in het gezellige Brabantse Oosterhout waar hij al 25 jaar met veel! plezier woont en is hij trotse vader van Vince Claase. Het is Rob de Nijs die hem introduceert aan het begin van zijn zang carrière tijdens zijn jubileum concert in Koninklijk Theater Carre. De dubbel ZZ in zijn artiestennaam bedacht hij om de simpele reden; zijn eigen naam behouden maar wel vindbaar te zijn op het wereldwijde web.
 
Verder is Vinzzent gek op retro Volkswagens en kampeert hij zomer en winter graag met zijn VW camper. Wat het kamperen in een camper te gek maakt? Vinzzent houdt van ontdekken en avontuur! Op deze manier hoeft hij nooit op één plek te blijven.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Vinzzent

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vinzzent kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.