Glennis Grace: Wederom beste zangeres aan Nederland

04/11/2011

Tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards werd Glennis Grace voor de tweede keer op rij uitgeroepen door het Nederlands publiek tot de Beste Zangeres van Nederland! De prijzen worden sinds vorig jaar uitgereikt in samenwerking met de TROS en Buma Cultuur om de Nederlandstalige muziekcultuur te supporten.
Glennis is erg blij en vereerd met de prijs en laat weten: “Mede doordat deze Buma NL Award een publieksprijs is, is mijn waardering nog groter! Daarnaast is dit het mooiste compliment dat je kunt krijgen van je fans en het geeft mij nog meer motivatie voor de aankomende periode.

Goeden jaar voor zangeres Glennis Grace

Het jaar 2011 kan inmiddels omschreven worden als het „Gouden jaar‟ voor de zangeres. Naast haar eerste nummer-1 hit met Afscheid, ontving ze uit handen van Carlo & Irene ook een gouden plaat voor de single. Haar album One Night Only is zo goed als Platina en haar nieuwe single Always samen met het prestigieuze Metropole Orkest staat hoog in de charts. Om deze periode mooi af te sluiten heeft Glennis Grace in samenwerking met RTL haar eerste grote solo concerten tijdens Sunday Sessions op 23 oktober in Studio 21 te Hilversum gegeven. Beide concerten waren totaal uitverkocht in 3 dagen tijd !!

Boeking of een optie plaatsen voor Glennis Grace

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Glennis Grace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.