Glennis Grace nummer 1 in iTunes Charts!

01/04/2011

Hilversum, 1 april 2011 – De afgelopen week was een gekkenhuis voor zangeres Glennis Grace. Na het optreden in het TROS-programma “De Beste Zangers van Nederland” waar zij een prachtige uitvoering van het nummer “Afscheid” vertolkte, werden zowel de TROS als Glennis Grace overspoeld met positieve reacties. Ook haar Facebook en Twitter pagina ontplofte door de vele reactie. Ook de andere zangers in de serie, waaronder Xander de Buisonjé zelf, waren overdonderd door haar uitvoering.

Glennis Grace blij verrast met reacties.

Glennis zelf kan alles maar moeilijk bevatten: “Ik ben zo blij met alle reacties. Natuurlijk had ik dit gehoopt, maar dat het zo immens zou worden ontvangen had ik nooit durven dromen. Alle reacties van fans en kijkers van het programma geven mij echt een enorm goed gevoel en waardering. Dit had ik nooit verwacht!”

Afscheid van Glennis Grace al te downloaden.

Door de enorme vraag naar “Afscheid”, is er besloten de track online beschikbaar te stellen via iTunes en andere bekende download portals. Momenteel staat het nummer op positie 1 in de iTunes Charts. Daarnaast is als gevolg van het succes zojuist bekend gemaakt dat binnen een dag Sky Radio en 100%NL de song per direct toegevoegd hebben aan de playlist.

Boeking of een optie plaatsen voor Glennis Grace

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Glennis Grace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.