Glennis Grace gebruikt muziek als therapie.

11/05/2012

Glennis Grace ziet haar muziek als therapie om over haar stukgelopen relatie heen te komen. "Als ik op het podium sta, geef ik nog meer. Het heelt me heel erg", zegt Grace in RTL Boulevard.

De zangeres en haar vriend Moos zetten in maart na zes jaar een punt achter hun relatie. Samen hebben ze een zoontje, de 5-jarige Anthony. Grace blijft niet bij de pakken neerzitten. "Als iets klaar is bij mij, is het ook echt klaar."

This is My Voice is het nieuwe album van Glennis

Het nieuwe album van de 33-jarige zangeres, This Is My Voice, komt vrijdag uit. Grace heeft bij sommige nummers hulp gehad van haar zoontje, die zijn mening mocht geven over de liedjes. "Hij is heel kritisch. Ik dacht: wow, mijn kind gaat me gewoon even vertellen hoe het moet met mijn album, dat vond ik wel cool."

Grace scoorde vorig jaar haar eerste nummer 1-hit met Afscheid, een cover van een nummer van Volumia! De zangeres heeft ook plannen om in andere landen succes te boeken. "Er zijn zeker serieuze gesprekken om iets in het buitenland te gaan doen."

Bron : RTL Bouelvard

Boeking of een optie plaatsen voor Glennis Grace

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Glennis Grace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.