Glennis Grace

Glennis Grace boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Glennis Grace.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het ongekende talent van Glennis Grace zien we voor het eerst als ze in 1994 als 16-jarig meisje de Soundmix Show wint als Whitney Houston, maar het grote publiek leert haar in 2005 kennen door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev. Na haar Russische avontuur zoekt Glennis de samenwerking met songwriter en producer Evert Abbing wat resulteert in een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes. Het nummer ‘Als je slaapt’ werd in 2008 een grote hit.

Glennis Grace boeken voor jouw evenement?

De carrière van Glennis Grace krijgt een extra boost door haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’ in 2011.  Ze zingt het nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumia en in no time staat het wekenlang op nummer op 1 in de hitlijsten. Het levert haar een eerste gouden en platina plaat op en een Edison nominatie voor ‘Beste single’.

Daarna wordt ‘Wil je niet nog 1 nacht’ met Edwin Evers ook met een gouden plaat bekroond. Ook mag Glennis Grace vier keer de Buma Stemra award ontvangen voor ‘Beste Zangeres van Nederland’, wint ze de finale van het tv-programma ‘Van popster tot operaster’ en wordt ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met beste zangstem en zangtechniek’.

Glennis Grace op avontuur in Amerika 

Na haar tv optredens als coach van It Takes 2 (RTL 4) in 2016 en 2017 en de rol van Maria in The Passion in 2018, vertrekt Glennis Grace naar Amerika en weet ze door te dringen tot de finale van America’s Got Talent. Naast veel internationale erkenning leeft ook Nederland massaal mee.

Terug in Nederland komt een langgekoesterde droom uit als Glennis in 2018 met haar eerbetoon aan Whitney Houston twee keer in een uitverkochte AFAS live staat. In 2019 volgen nog twee keer Ahoy en de Lotto Arena in België. Maar Glennis laat dit jaar ook weer van zichzelf zien met haar eerste clubtour ‘Meer van mij’.
Kortom, alles wat Glennis Grace aanraakt verandert in goud.
 

Waar ze ook komt, ze weet als geen ander de show te stelen.

Boeken of een optie plaatsen voor Glennis Grace?

Voor meer informatie over Glennis Grace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Glennis Grace

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 124934 mensen

Specificaties van Glennis Grace

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Glennis Grace

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Isolde Stam

  • Locatie: Callantsoog
  • Datum:

Het was echt super geregeld door JB productions. Fijne communicatie en goed bereikbaar via telefoon en mail! Het optreden was fantastisch. Dit was de mooiste avond van mijn leven dankzij Glennis! Wat is zij toch een top artiest!

Waardering:

10

Biografie van Glennis Grace

Op 19 juni 1978 werd in Amsterdam een meisje geboren met de naam Glenda Batta! Een meisje wat over een groot talent bleek te beschikken. Dit bewees ze door op jonge leeftijd aan verschillende talentenjachten in het land mee te doen, welke ze vaak ook won.

Op 11-jarige (1989) leeftijd deed Glennis mee aan het ‘Unicef Gala for Kids’, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van de kleine Glennis, dat hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertenreeks in Ahoy. Zo gezegd, zo gedaan!

Op 14-jarige leeftijd (1992) bracht Glennis, onder de naam ‘Glenda’, haar 1e single ‘Head over Heals’ uit. Geschreven en geproduceerd door Allard Driessen van ‘Spargo’.

Een jaar later (1993) kwam de single ‘At your Side” uit, wat een duet met Georgie Davies was. Dit onder de naam ‘Glennis Bee’.

Op 16-jarige leeftijd (1994) deed Glennis mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Met het nummer van haar idool Whitney Houston ‘One Moment in Time’ pakte ze heel Nederland in en won ze zeer overtuigend. Als klapper op de vuurpijl won ze hierbij haar eerste platencontract!
Ze bracht een single uit ‘I’m Gonna be Strong’ (origineel Gene Pitney) geproduceerd door Hans van Hemert. Dit nummer kwam binnen op #13 van de Top40.
Aansluitend volgde (1995) haar debuutalbum ‘Real Emotion’. Waarvan de single ‘Goodbye’ uitkwam.

In 1998 begon Glennis met een studie aan ‘de Frank Sanders Academie’, richting Theater & Musical. Door een grote vraag vanuit de entertainment industrie, heeft Glennis deze studie vroegtijdig verlaten, 2000.

In 1999 werd Glennis door Frans Bauer te gast gevraagd om een duet met hem te zingen, tijdens zijn 5 live shows in Ahoy.

In 2002 werd Glennis wederom te gast gevraagd voor een optreden in Ahoy, maar dit keer door René Froger tbv zijn Tour: ‘In the Round’.

In 2003 kwam haar 2e album uit: ‘Secrets of my Soul’.
Hierop oa ‘Absolutely Not’ (origineel Debrah Cox) & ‘A Moment Like This (origineel Kelly Clarkson).

In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival.
Met de prachtige ballad ‘My Impossible Dream’ won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne. Helaas haalde Glennis de finale niet.
Na het songfestival bracht ze het album ‘My Impossible Dream’ uit waarop onder andere ‘Shake up the Party’ staat, wat tijdens optredens nog vaak door het publiek wordt aangevraagd.

In ditzelfde jaar is Glennis zwanger van haar eerste kind, welke 19 mei 2006 werd geboren te Amsterdam en draagt de naam Anthony Shane Majri.

Eind 2006 t/m juni 2007 was Glennis te zien & te horen in Musical ‘The Wiz’ als ‘Glinda’. Deze rol deelde ze samen met Mathilde Santing & Esther Hart.

Aansluitend is ze samen met Evert Abbing (songwriter, producer, mixer) de studio ingedoken om aan een Nederlandstalige album te gaan werken. Dit was voor Glennis een grote uitdaging, daar zij altijd in het Engels heeft gezongen.
Quote Glennis: ‘Het voelt alsof je in je blootje staat’
In november 2007 kwam van dit album de 1e single ‘Hoe’ uit.

Evert Abbing kennen we oa van Loïs Lane, Marco Borsato en vele andere. Tevens heeft hij jarenlang als A&R Manager bij Universal Music gewerkt.

Eind 2007 deed Glennis mee aan het SBS6 TV Programma ‘Sterren dansen op het IJs’, waarin ze bewees ook nog over heuse schaatskwaliteiten te beschikken. Hierin heeft ze het tot een 4e positie behaald.

In 2008 komt Glennis met haar eerste Nederlandse single Hoe. Deze hit behaalt de top 30 van de hitlijsten evenals haar volgende single Dansen Met Het Leven. In oktober komt haar eerste Nederlandstalige plaat Glennis uit waar het schitterende Als Je Slaapt op staat. Als deze laatste single bij het programma van Carlo en Irene: Life & Cooking word gezongen barst tafelgast Wendy van Dijk in tranen van emotie uit. Dit resulteerd in de eerste top 10 hit uit haar carriere.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Glennis Grace

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Glennis Grace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.