Glennis Grace

Glennis Grace boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Glennis Grace.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het ongekende talent van Glennis Grace zien we voor het eerst als ze in 1994 als 16-jarig meisje de Soundmix Show wint als Whitney Houston, maar het grote publiek leert haar in 2005 kennen door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev. Na haar Russische avontuur zoekt Glennis de samenwerking met songwriter en producer Evert Abbing wat resulteert in een reeks prachtige Nederlandstalige liedjes. Het nummer ‘Als je slaapt’ werd in 2008 een grote hit.

Glennis Grace boeken voor jouw evenement?

De carrière van Glennis Grace krijgt een extra boost door haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’ in 2011.  Ze zingt het nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumia en in no time staat het wekenlang op nummer op 1 in de hitlijsten. Het levert haar een eerste gouden en platina plaat op en een Edison nominatie voor ‘Beste single’.

Daarna wordt ‘Wil je niet nog 1 nacht’ met Edwin Evers ook met een gouden plaat bekroond. Ook mag Glennis Grace vier keer de Buma Stemra award ontvangen voor ‘Beste Zangeres van Nederland’, wint ze de finale van het tv-programma ‘Van popster tot operaster’ en wordt ze door het conservatorium uitgeroepen tot ‘Zangeres met beste zangstem en zangtechniek’.

Glennis Grace op avontuur in Amerika 

Na haar tv optredens als coach van It Takes 2 (RTL 4) in 2016 en 2017 en de rol van Maria in The Passion in 2018, vertrekt Glennis Grace naar Amerika en weet ze door te dringen tot de finale van America’s Got Talent. Naast veel internationale erkenning leeft ook Nederland massaal mee.

Terug in Nederland komt een langgekoesterde droom uit als Glennis in 2018 met haar eerbetoon aan Whitney Houston twee keer in een uitverkochte AFAS live staat. In 2019 volgen nog twee keer Ahoy en de Lotto Arena in België. Maar Glennis laat dit jaar ook weer van zichzelf zien met haar eerste clubtour ‘Meer van mij’.
Kortom, alles wat Glennis Grace aanraakt verandert in goud.
 
Waar ze ook komt, ze weet als geen ander de show te stelen.

Boeken of een optie plaatsen voor Glennis Grace?

Voor meer informatie over Glennis Grace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Glennis Grace

Deze act is bekeken door 89535 mensen

Specificaties van Glennis Grace

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Isolde Stam

  • Locatie: Callantsoog
  • Datum: zaterdag 25 maart 2017

Reactie:

“Het was echt super geregeld door JB productions. Fijne communicatie en goed bereikbaar via telefoon en mail! Het optreden was fantastisch. Dit was de mooiste avond van mijn leven dankzij Glennis! Wat…”

10,0

Waardering: