Marlayne

Marlayne boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marlayne.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Marlayne is meer dan alleen "Het Meisje van het Songfestival".
Ze ging dan ook niet bij de pakken neerzitten na haar avontuur in De Heilige Stad.

Marlayne is een zelfbewuste zangeres die drommels goed weet wat ze wil. En dat is een langdurige solo-carrière. 

De hits waar u Marlayne van kent zijn o.a.:" Water For Wine ", " I Quit " en " One Good Reason ".

Boeken of een optie plaatsen voor Marlayne?

Voor meer informatie over Marlayne kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marlayne

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36709 mensen

Specificaties van Marlayne

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Marlayne

Marlayne Sahupala, eigenlijke naam Marleen van den Broek (Baarn, 1 juli 1971) is een Nederlandse zangeres en presentatrice. Haar vader is Rein van den Broek, een trompettist uit de Nederlandse groep Ekseption en componist van Trumpet Cross (de begintune van Radio Tour de France) en Tarantuella (de eindtune van Radio Tour de France). Ze heeft een conservatorium opleiding zang en lichte muziek gevolgd, waarvoor ze cum laude is geslaagd.

Biografie

Zangeres
Marlayne begon al vroeg als zangeres. In eerste instantie was dat in achtergrondkoortjes, zoals de Frogettes van René Froger. Daarna startte ze onder de artiestennaam Marlayne een solocarrière. In 1999 brak ze door, toen ze het Nationaal Songfestival wist te winnen met het nummer One good reason, geschreven door Tjeerd van Zanen en Allen Michael. Tijdens het Eurovisie Songfestival in Jeruzalem werd ze gedeeld achtste.

Marlayne nam daarna een nieuwe cd op, Meant to be. In 2001 kwam deze cd op de markt. In datzelfde jaar verscheen ze met Hans Vermeulen en City to City in De vrienden van Amstel LIVE, waar ze onder meer met Vermeulen het nummer The Alternative Way vertolkte. Ook nam ze later nog met Gordon een nummer op dat een bescheiden hit werd.

Presentatrice
Naast zangeres is Marlayne ook presentatrice van het nieuwsprogramma Hart van Nederland van SBS 6. Daarvoor had zij al programma's gepresenteerd als Hou 'm vast en De draad kwijt. In 2005 deed ze ook nog het programma Rommel of Rijkdom bij SBS 6. Daarnaast presenteerde ze ook Borneo Update op donderdagavond. Ze presenteert ook programma's bij Radio Utrecht.

In 2005 tourt ze met Hans Vermeulen, Rocq-e Harrell en Robert Walker met het theaterprogramma It Takes 2 door de Nederlandse theaters. Marlayne is getrouwd met de drummer Danny Sahupala met wie zij in haar geboorteplaats Baarn woont. Hij is de musical-director van haar theatertour.

In 2006 heeft Marlayne een soort vervolg op Rommel of rijkdom gepresenteerd: Van rommelzolder tot droomhuis. Hierin verbouwt de blonde zangeres met behulp van buurtbewoners iemands huis, terwijl van de rommel die van zolder wordt gehaald wordt gekeken hoeveel het oplevert.

In 2007 presenteert ze het programma De Afvallers met Sterren.

Op 26 januari 2008 vervangt zij Tooske Ragas in het programma De nieuwe Uri Geller.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Marlayne

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marlayne kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.