Kerst Kleurwedstrijd

Kerst Kleurwedstrijd boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kerst Kleurwedstrijd.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

U ontvangt van tevoren 5.000 kleurplaten met uw logo en tekst. Na afloop van de kleurwedstrijd komt de Kerstman met 2 Kerstvrouwtjes naar uw winkelcentrum om gedurende 3 uur de kleurplaten in ontvangst te nemen. Als u zorgt voor kleine cadeautjes, krijgt ieder kind tegen inlevering van zijn / haar tekening een cadeautje. Tegen meerprijs kunnen wij dit voor u verzorgen.

Boeken of een optie plaatsen voor Kerst Kleurwedstrijd?

Voor meer informatie over Kerst Kleurwedstrijd kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kerst Kleurwedstrijd

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21863 mensen

Specificaties van Kerst Kleurwedstrijd

  • Tijdsduur: 5 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kerst Kleurwedstrijd

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kerst Kleurwedstrijd kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.