Wilma Roos - Country Wilma

Wilma Roos - Country Wilma boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wilma Roos - Country Wilma.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na een toevallig gesprek met een zang pedagoge, die vond dat ze meer met haar stem moest doen, waagde Wilma de gok en sprong in het diepe! Het diepe van het artiestenbestaan. Dit is inmiddels al ruim 30 jaar geleden. Een artiestennaam was snel bedacht: “Je heet Wilma en je zingt country, dat wordt dus Country Wilma” aldus vriend Gerard Joling. Nu nog een een aantal nummers uitzoeken en ook het eerste optreden was een feit.Een eerste CD liet niet lang op zich wachten, “Onze Boerderij” kwam in 1990 uit en Wilma trad veel op met beroemdheden uit binnen- en buitenland.

Wilma richt zich volledig op haar zangcarrière en schilderen

Na 18 jaar taxi te hebben gereden, naast het zingen, is Country Wilma daar mee gestopt, en kan ze zich op het zingen en schilderen, van prachtige schilderijen in olieverf richten.
 
2017 !! TOPPERS in CONCERT “WILD WEST, THUIS BEST ' dat was het aller mooiste optreden in haar loopbaan als artiest.
 
Nog 1 x een cd uitgebracht in 2019 “JOLENE “ in een dance uitvoering geproduceerd door Kees Tel .
Tv opnames voor het programma “ALL TOGETHER NOW “, als jury lid , 1 van de 100 jury leden.
Prachtige ervaring  ! .

WIlma heeft als artiest haar sporen wel achtergelaten. Waar zij ook komt, Wilma zorgt voor Top-entertainment.
Met de lekkere meezing nummers die zij brengt maakt zij van elk feest een succes.

De hits waar je Wilma Roos van kent zijn o.a.

  • Mijn hele leven
  • Heel de wereld rond
  • Italië

Boeken of een optie plaatsen voor Wilma Roos - Country Wilma?

Voor meer informatie over Wilma Roos - Country Wilma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wilma Roos - Country Wilma

Deze act is bekeken door 23702 mensen

Specificaties van Wilma Roos - Country Wilma

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Biografie van Wilma Roos - Country Wilma

Geboren in het Noord Hollandse Schagen.
Als baby vond ze de aandacht die ze kreeg al prachtig, dat ze jaren later voor volle zalen en zelfs voor de TV zou optreden kon ze toen nog niet vermoeden. Begonnen in een kerkkoor in Bergen (NH), tijdens optredens met het koor ontdekte ze hoe leuk ze het zingen vond. In die tijd zorgde ze voor de kinderen van een echtpaar uit Bergen. Na een toevallig gesprek met een zang pedagoge, die vond dat ze meer met haar stem moest doen, waagde Wilma de gok en sprong in het diepe! Het diepe van het artiestenbestaan.
 
Dit is inmiddels al ruim 30 jaar geleden. Een artiestennaam was snel bedacht: “Je heet Wilma en je zingt country, dat wordt dus Country Wilma” aldus vriend Gerard Joling. Nu nog een een aantal nummers uitzoeken en ook het eerste optreden was een feit: In het spelershome van het Alkmaarse AZ. Henk Geels, van Geels evenementen, was hier ook aanwezig en was onder de indruk van de enthousiaste blonde zangeres. Een eerste CD liet niet lang op zich wachten, “Onze Boerderij” kwam in 1990 uit en Wilma trad veel op met beroemdheden uit binnen- en buitenland. " En tv-optredens volgden. Wilma was te zien bij onder andere Koffietijd, de 5 uur show, Paul de Leeuw, bij Gijs en Floortje in Trexx, Call TV, de week van Willibrord en bij Jos Brink. Het is in al die jaren dat Wilma als artiest haar sporen wel heeft achter gelaten, bij diverse radiostations en tv-programma’s. Men vindt het altijd zo gezellig als ze weer eens langs komt en Wilma heeft ook altijd wel weer nieuws.
Het is precies zoals Imca Marina zei, op de bruiloft van Wilma en Willem: “nog geen hit gescoord en toch een bekende Nederlander”.
 
De  CD “Heel de wereld rond” heeft het ontzettend goed gedaan, daar is zij dan ook heel erg trots op.
Alleen werd er besloten om de artiesten naam COUNTRY WILMA te veranderen in WILMA ROOS, waar ook een compleet album is verschenen, "Mijn Hele Leven"  met het iets meer smartlappen  ,is toch niet echt Wilma's ding , bij nader inzien niet zo'n goede keuze was ,men dacht dat Country Wilma was gestopt met zingen ,maar niets is minder waar er kwam een nieuwe single uit  "Queen for tonigth" waarmee zei wilden laten horen dat ze er nog steeds is ,daarna werd toch weer even gekozen voor een Engelstalig nummer "On top of the world  "die via de download zijn weg zou moeten vinden ,is ook zeer goed ontvangen .Er is ook een Tulp naar deze artiest vernoemd "DE COUNTRY WILMA STAR "
 
Op haar pad kwam ook het TV programma "Komen Eten" van SBS 6 en daar heeft Country Wilma ook weer duidelijk laten zien dat gezelligheid bij haar voorop staat,  5 afleveringen waren goed, voor zeer goede kijkcijfers !! En dat er misschien een vervolg komt ? Wij wachten af .
 
Er werd een documentaire over Country Wilma gemaakt die werd uitgezonden op RTV NOORD HOLLAND [zie you tube] waarin men laat zien dat het artiesten vak ook zijn andere kant kent [als bv de apparatuur van Paradiso het laat afweten] en je dan voor 15 man staat te optreden, ze slaat zich er doorheen! . en nu 10-10-2011 werd deze vrolijke zangeres 60 jaar en dat steekt zei niet onder stoelen of banken ,het moest een groot feest worden en dat werd het ook ,in een echte  “GLAZEN KOETS"" kwam zei aan rijden, waar zo'n 100 gasten op haar entree stonden te wachten en dat het geweldig was ,zie de video clip "Queen for tonigth" zie you tube en wat kunnen wij nog meer van haar verwachten ,ze is al weer bezig met een nieuwe single en bij behorende video clip ,ze laat dus weer flink van zich horen ,wie meer over Country Wilma wil lezen of bij wil blijven zie www.countrywilma.nl,  en ook facebook , Wilma Roos / Country Wilma en WilmaRoos/ Country Wilma artwork .
 
De nieuwe single is uit  "COUNTRY QUEEN ",ook is er een geweldig leuke video clip te zien op you tube .
Groot interview in weekblad de PANORAMA "Lekker Hollands" en een groot interview in weekblad PARTY over haar carrière start met Gerard Joling ,we zullen nog meer van deze zeer sympathieke artiest gaan horen .
 
In 2013 kwam zij in contact met Martin Sterken ,die voor haar het nummer “Altijd Feest “heeft geproduceerd ,leuke clip er bij en zo kwam Country Wilma weer onder de aandacht van de radio stations .
Tijdens het Nieuwjaars Feest van Henk Geels kreeg zij de vakprijs en Jubileum Award 2013 van wege 25 jaar in artiestenvak overhandigd !Nu is zij met haar boek bezig over haar hele leven  ,de nieuwe single is al weer in de maak ,ze geeft niet zo maar op !!!
 
Na 18 jaar taxi te hebben gereden, naast het zingen, is Country Wilma daar mee gestopt, en kan zei zich op het zingen en schilderen, van prachtige schilderijen in olieverf [ zie Linkedin onder  Country Wilma ] richten !
In de tussentijd ook nog een boek geschreven over haar leven !
Mooie interviews in weekblad PARTY volgen !!
2017 !! TOPPERS in CONCERT “WILD WEST, THUIS BEST ' dat was het aller mooiste optreden in mijn loopbaan als artiest, schitterend ,zie you tube !!
 
Nog 1 x een cd uitgebracht in 2019 “JOLENE “ in een dance uitvoering geproduceerd door Kees Tel .
Wat word het volgende nieuws ???  Tv opnames voor het programma “ALL TOGETHER NOW “, als jury lid , 1 van de 100 jury leden ! Bijzonder succesvol op RTL 4 ,ruim boven de 1 miljoen kijkers !! Prachtige ervaring  ! .

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Wilma Roos - Country Wilma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wilma Roos - Country Wilma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.