Happy Dixie X-Mas Band

Happy Dixie X-Mas Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Happy Dixie X-Mas Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het is onze lust en leven om elke keer weer mensen op uw feest, evenement of op uw festival te vermaken met blije muziek en vrolijke noten. En steeds vaker worden wij dan ook gevraagd op uw feest te komen optreden.

Een begrip in Nederland!

De Happy Dixie Band is dan ook een begrip in Nederland geworden.
De kleding is aan te passen aan elk thema. Tijdens de Kerstperiode is deze 6 mans formatie dan natuurlijk ook gekleed als Kerstman. En zal er gezellige Kerstmuziek ten gehore gebracht worden.

Boeken of een optie plaatsen voor Happy Dixie X-Mas Band?

Voor meer informatie over Happy Dixie X-Mas Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Happy Dixie X-Mas Band

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19380 mensen

Specificaties van Happy Dixie X-Mas Band

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Happy Dixie X-Mas Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Happy Dixie X-Mas Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.