Sandy Kandau

Sandy Kandau boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sandy Kandau.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Vanaf haar twaalfde deed Sandy Kandau mee aan verschillende playback- en soundmixshows, en niet zonder succes! Om ook haar acteertalenten een beetje te ontwikkelen, schitterde ze in de musical Cats als Rumpelteazer.

Later werd ze door René Froger gevraagd als backingvocal bij de Frogettes.

De hits waar u Sandy Kandau van kent zijn o.a.: " Dancing on my own ",
" Whatever " en " Nice to meet ya ".

Boeken of een optie plaatsen voor Sandy Kandau?

Voor meer informatie over Sandy Kandau kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sandy Kandau

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32244 mensen

Specificaties van Sandy Kandau

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Sandy Kandau

Sandy Kandau werd geboren te Rheine. Ze groeide op in een muzikale familie met een(Indonesische) vader die gitaar speelde en een (Nederlandse) moeder die zangeres was in een band. Toen de film Grease uitkwam, begon ze met het naspelen van scènes en het zingen van de liedjes. Hierdoor wist Sandy precies wat ze wilde in haar leven: zangeres en actrice worden.

Vanaf haar twaalfde deed Sandy mee aan verschillende playback- en soundmixshows, en niet zonder succes! Om ook haar acteertalenten een beetje te ontwikkelen, schitterde ze in de musical Cats als Rumpelteazer. Later werd ze door René Froger gevraagd als backingvocal bij de Frogettes. Ze tourde langs vele theaters en stond tien dagen in een uitverkocht Ahoy’, onder andere in duet met René. Na één van de optredens vroeg Candy Dulfer haar als backingvocaliste mee te gaan op de Sax-a-go-go World Tour, waarin ze onder andere Japan, de VS, Scandinavië en grote delen van Europa aandeed. In die tijd kwam ook Sandy’s debuutalbum Nice to meet ya uit. Deze werd vooral in Japan een grote hit.

Toch stond Sandy naast zingen ook open voor andere uitdagingen. Zo kwam ze voor drie maanden op Sylvana’s plek te zitten in het TMF-programma Sylvana’s Soul. Ook op het gebied van acteren wilde ze zich meer ontwikkelen: ze schitterde onder andere in de sprookjesshow van de Efteling, die dat jaar werd uitgeroepen tot beste entertainmentproductie ter wereld. Een jaar later werd ze aangenomen voor een prominente rol in de dinnershow van Frank Wentink. Om zich meer te concentreren op het camera-acteren, besloot Sandy verschillende workshops te volgen bij onder andere De Trap, Hugo Metsers, Ruud van Hemert en Josja Haman (Frankrijk). Zonder het zingen uit het oog te verliezen, is Sandy hiermee klaar voor een nieuwe uitdaging: acteren!
Tot voorkort speelde ze in de Yorin soap 'Onderweg naar Morgen' de rol van Nathaly.

Op het moment is Sandy te zien in de show 'Novomundo'

Naast haar live-shows voorziet Sandy ook diverse commercials van een opvallende voiceover en in verschillende tekenfilms brengt ze met haar stemgeluid vele karakters en liedjes tot leven.
Haar stem is te horen in de commercials van Miele, Maltezers, L' oreal, Valess, SilkapealBrown, Pfluger, Belastingdienst, Mileudefensie etc. Tekenfilms: Corneille&Bernie, My Little Pony, Avatar ect.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Sandy Kandau

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sandy Kandau kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.