Agenda najaar 2012 geopend

07/02/2012

Naast zijn succesvolle concerten in Ahoy en zijn laatste hit-singles Mijn Hart Gaat Zo Tekeer en De Wereld Is Een Gekkenhuis, blijft Frans Bauer ook op TV scoren. Inmiddels presenteert hij alweer het derder seizoen van Bananasplit, goed voor ruim twee miljoen kijkers per week.

Met de Ahoy-concerten, diverse hits en het compleet zelf-geschreven (en met goud bekroonde) album 'Gloednieuw", mag 2011 met recht het jaar van Frans Bauer genoemd worden. En het lijkt er sterk op dat dit succes zich in 2012 gaat herhalen. Zo zal Bananensplit nog tot eind februari op TV te zien zijn en zal Frans met zijn nieuwe single De Wereld Is Een Gekkenhuis, diverse optreden verzorgen bij o.a. KoffieMax, Hart Voor Muziek en Sterrenparade.

Op veler verzoek is de agenda voor het najaar van 2012 vanaf heden geopend. Zowel solo met tape (besloten evenementen tot 300 personen) als live met (avondvullende) bad. Shows zoals u van Frans gewend bent : uitsluitend hits en gegarandeerd feest. En voor minder dan 200% doet 'ie het niet !

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.