Frans Bauer weer op nummer 1.

05/10/2011

Als zanger was Frans Bauer al lang en breed bekend, maar ook als presentator is hij inmiddels door de wol geverfd. Dit jaar ontpopt de populaire volkszanger zich als auteur, componist en producer. En hoe! Zijn eerste zelfgeschreven single “Mijn hart gaat zo tekeer” is deze week op nr. 1 in de Radio NL top 30 binnengekomen!

Nieuwe single Frans Bauer "Mijn hart gaat zo te keer"

Met de nieuwe single “Mijn hart gaat zo tekeer” van Frans Bauer wordt de liefde gevierd! Een hevige verliefdheid wordt bezongen in een lied, waarbij de instrumenten de vreugde en het geluk onderschrijven en het feest de boventoon voert.

De aankomende tijd kan niemand om Frans Bauer heen. Hij is o.a. te gast bij Tros Muziekcafe (Radio 2), Goedemorgen Giel (3FM), KoffieMAX, Kidz top 20 en Paul de Leeuw, komt hij terug met Bananasplit, reist hij het hele land door om zijn nieuwe album “Gloednieuw” te promoten middels instores en staat hij op 28 en 29 oktober 2011 in het Rotterdamse sportpaleis Ahoy.

Boek Frans Bauer nu voor openbare (beperkt) en besloten feesten in 2011!

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.