Frans & Sieneke trending #1 op YouTube

14/12/2022

Met de nieuwe single 'Vaya con Dios' slaan Sieneke en Frans Bauer de handen muzikaal ineen. ‘Vaya con Dios’ is een opmaat naar een serie van nieuwe releases van het kersverse duo en een grote tournee langs theaters in Nederland en België. Een groot deel van 2023 staat in het teken van deze bijzondere samenwerking, met ongetwijfeld volgende successen. In tijden van onbegrip, onzekerheid en vertwijfeling brengen zij een vrolijke muzikale opsteker voor de aankomende wintermaanden. Met #1 trending op Youtube en al meer dan 350K weergaven bewijzen zij opnieuw de rolmodellen van het genre Nederlandstalig Populair te zijn. 

Sieneke niet meer weg te denken van de grote podia

Sieneke was al een begrip in de Vaderlandse showbusiness, maar met de hoog gewaardeerde unieke samenwerking staat ook Sieneke weer vol in de spotlights. Voor de liefhebber van het Nederlandstalige lied is Sieneke niet meer weg te denken van de grote podia. Na singles als 'Het Gat Van De Deur', 'Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie)' en 'Donkere Dagen', doet ze nu een nieuwe stap in duet vorm. Frans & Sieneke zingen eventueel ook samen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Artiesten boeken doe je simpel en snel via artiestenbureau JB Productions.

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.