Frans & Donnie gaat viral met - Geen Centen Maar Spullen

24/01/2020

Misschien heb je hem wel voorbij zien komen? De nieuwe hit van Frans Bauer & Rapper Donnie.
Of je het nu leuk vind of niet, met bijna 1 miljoen views kun je wel spreken van een hit die viral gaat.
En die Frans... altijd in voor een nieuw avontuur. Geweldig zo'n artiest!

De langverwachte samenwerking tussen ‘De Fenomeen’ Donnie en ‘Stack Sjouwer’ Frans Bauer is een feit. Gisteren vertelden ze bij Jinek al over het ontstaan van hun duet 'Geen Centen Maar Spullen'. De videoclip, waarin het duo samen op de markt geniet van een haring en kibbeling, is nu ook te zien.

Dat Donnie en Frans zouden gaan samenwerken, zat er al langer aan te komen. 

Het duo raakte in gesprek nadat Frans Bauer op Instagram liet weten fan te zijn van Donnie’s single ’Kwijt’. Hierna nodigde hij Frans uit om in zijn clip 'Barry Hayze' te spelen. Ook bracht Donnie vorig jaar een eigen versie van ‘Heb Je Even Voor Mij’ uit: ‘Heb Je Jonko Voor Mij’. Deze track ging viral en kreeg een legendarische reactie van Frans: “Goeie beat, klinkt keivet!! Maar wat is jonkoo?” 
 
“Ik ben zeer vereerd om samen te werken met Frans Bauer alias de Stack Sjouwer en blij dat ik
met hem popgeschiedenis kan schrijven. Op spiritueel niveau zitten we op
één lijn alleen zijn pols is net wat kouder.”
- Donnie
 
“Tot op heden was het hoogtepunt in mijn carrière een duet met Julio Iglesias. Met Donnie herleef ik dat gevoel opnieuw. Net als bij Julio, snap ik weinig van wat Donnie zegt. Onze taalbarrière overbruggen we echter met onze liefde voor fenomenale muziek.”
- Frans Bauer, alias de Stack Sjouwer.
 
 
 

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.