Frans Bauer verslaat Justin Bieber!

20/10/2016

Anderhalve week geleden verscheen het nieuwe album van Frans Bauer, ‘Geluk, Hoop & Liefde’, waarmee hij weer terugkeert naar het levenslied. Het album kwam afgelopen vrijdag binnen op de eerste plaats in de GfK Dutch Album Top 100 en Frans versloeg daarmee wereldster Justin Bieber, die op de tweede plaats stond.

Frans Bauer weer op nummer 1

Het is het 15e album van Frans Bauer dat de nummer 1 positie weet te behalen en het vierde album op rij dat door Frans in samenwerking met Laurens van Wessel is geschreven en geproduceerd.

De goedlachse Brabander is erg blij met de nummer één notering voor dit album. ‘Je hoopt natuurlijk altijd dat je fans een nieuw album zullen omarmen, maar de reacties zijn echt overweldigend. Bij signeersessies komen ze in grote getalen opdagen en ik ontvang alleen maar leuke berichten van mensen die blij zijn de ‘oude’ Frans weer terug te horen.’

Speciaal nummer voor zijn vader

Het album bevat 14 nieuwe nummers, waaronder de huidige single ‘Een Beetje Verliefd’, dat hoog genoteerd staat in alle Nederlandstalige hitlijsten, en het nummer ‘De Hemel Heeft Er Een Engel Bij’ dat Frans speciaal voor zijn vader schreef.

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.