Frans Bauer fantaseert over lied voor 30 april

05/03/2013

Frans Bauer hoopt dat hij wordt benaderd voor 30 april. "Nee, ik ben niet gevraagd", vertelde de zanger in De Wereld Draait Door, die zeker meedoet als hij wordt gevraagd om een rol te spelen op de dag dat koningin Beatrix afstand doet van de troon. Bauer heeft wel al een idee voor een lied.

"Ik zou beginnen over de koningin", fantaseerde Bauer, die ter plekke in de uitzending begon met dichten. "Ik zie uw zilveren haren, de moeder van ons land. Ze regeerde vele jaren met hart en ziel ons vaderland."

Het maakt Bauer niet uit wie een officieel koningslied gaat zingen. "Als het maar uit het hart komt", aldus de volkszanger. "Ik zou wel een lied maken dat meezingbaar en herkenbaar is."

Bauer zong eerder al voor koningin Beatrix. "Bizar moment, ik had nooit gedacht als kamper te zingen op zo'n feest", vertelde Frans. "Ik vond dat een megamooi moment."

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.