Bauers kunnen geen dag zonder elkaar

15/02/2013

Een nieuwe mijlpaal voor Frans Bauer. De koning van het levenslied is alweer toe aan zijn duizendste optreden. Zonder de steun van zijn familie en vrienden had hij het nooit zover kunnen schoppen.

Frans weet zich vanaf dag één gesteund door pa en ma Bauer. Het Bauer-imperium is dan ook één groot familiebedrijf. En ze kunnen nog geen dag zonder elkaar.

"We zien elkaar elke dag, een bakkie doen, of mijn broer komt hierheen of mijn ouders", vertelt Frans Bauer in RTL Boulevard. "We moeten elkaar elke dag zien, anders slapen we niet", vult zijn moeder aan.

Pa Bauer is Frans' steun en toeverlaat en houdt zijn zoon door zijn eerlijkheid met beide benen op de grond. Ook fungeert hij als klankbord voor de zanger. Twee jaar geleden belandden de Bauers dan ook in een nachtmerrie toen vader Chris longkanker kreeg. Door zijn COPD is hij nu erg kortademig.

Frans moet hem nu tijdens zijn optredens missen en dat doet pijn. "De eerste keer dat hij niet mee ging, had ik daar echt veel problemen mee", aldus Frans. "Je bent toch gewend om dingen even van je af te praten. Of als je dan op het podium staat en je kijkt naar links, dan zie je je broer staan, en die heeft wel een knap gezicht, maar als je 22 jaar gewend bent om je vader daar te zien…"

Lang treuren zit niet in de aard van de olijke Brabander. Hij denkt liever terug aan de mooie momenten, zoals die keer dat ze in Duitsland waren en vader Chris daar Frans z'n Duitse cd's verkocht."Hij kende maar twee woorden: Fünfundzwanzig D-Mark en Danke schon", giert Frans.

Duizendste optreden Frans Bauer
Op 6 maart staat Frans in Carré en dat is meteen zijn duizendste keer op het podium. Eigenlijk wild hij het niet vieren, elk optreden is een feestje tenslotte, maar daar dacht zijn vrouw Mariska toch ander zover.  Omdat het met de gezondheid van vader Chris steeds minder gaat wil Mariska op die avond met de hele familie naar het optreden in Carré.  Bovendien is dan ook Frans jr. jarig, dubbel feest dus.

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.