Bauers vieren duizendste concert met hele familie

18/01/2013

Frans Bauer staat over iets meer dan anderhalve maand voor de duizendste keer op het podium, in een uitverkocht Carré. Tijd voor een feestje zou je zeggen, maar dat hoeft voor Frans niet. Nou, daar denkt zijn vrouw Mariska anders over.
Voor de olijke Brabander is zijn duizendste optreden er een als alle andere, maar vrouwlief Mariska en zijn vier kinderen zijn niet van plan deze bijzondere gelegenheid zomaar voorbij te laten gaan en dus kwamen ze met een verrassing: met de hele familie naar het optreden van Frans in Carré!

De volkszanger staat op 6 maart in het koninklijke theater in Amsterdam. Omdat het niet goed gaat met de vader van Frans, bij wie in 2010 longkanker werd geconstateerd, wil de vrouw van de zanger deze duizendste onvergetelijk maken door met de hele familie op te komen draven. Inclusief vader Chris. Hij kan niet meer bij elk optreden van zijn zoon zijn. Dat is erg wennen omdat hij vroeger altijd de merchandise deed en dus bij ieder optreden aanwezig was.

Frans was aangenaam verrast door de plannen van zijn Maris. "Het zou mooi zijn als hij daar bij is", zegt Frans tegen RTL Boulevard. "Het is voor een volkszanger wel bizar veel als ik erover nadenk, een mooi getal om met elkaar te kunnen delen."

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.