Frans Bauer blij dat hij fans weer kan aanraken

28/09/2012

Frans Bauer haalt opgelucht adem nu hij het persoonlijke contact met zijn fans kan herstellen. De zanger start vrijdag met zijn theatertoer en is blij met de intimiteit van de optredens. "De hoofdreden dat ik de theaters in ga is dat ik mijn fans wil ontvangen als gast", zegt Bauer tegen Novum Nieuws. "Ik ben blij dat ik ze weer kan aanraken."

Bauer, die al meer dan vijftig keer in Ahoy stond, gaat tijdens de toer weer terug naar waar het voor hem om draait: levensliedjes. "Ik verheug me heel erg op de intieme shows", aldus de zanger, die grote concertzalen vaak 'onpersoonlijker' vindt. "Ahoy is meer als Las Vegas, daar zijn vijfhonderd mensen bij betrokken. Dat is meer een bedankje, dat gaat om prestige."

De volkszanger voelt gezonde spanning voor de optredens. "Deze toer is mijn geesteskindje", vertelt Bauer, die persoonlijke en zelfgeschreven nummers ten gehore gaat brengen. "Ik hoop dat ze de nieuwe nummers meezingen."

De 38-jarige Bauer is trots dat hij na tien jaar weer het Carré in Amsterdam aandoet. "Dat is de kers op de taart. Een Brabander die komt huishouden in Carré vind ik wel bijzonder."

Bauer, die naast zijn muzikale carrière ook in tv-programma's als Bananasplit en Bauers Zigeunernacht te zien is, is blij met wat hij tot nu toe heeft bereikt. "Ik geef binnenkort mijn duizendste concert. Dat is niet slecht voor zo'n lelijke zanger als ik."

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.