Frans Bauer en Koningin Beatrix meest betrouwbare Nederlanders

24/08/2012

Frans Bauer en onze eigen Koningin Beatrix zijn de meest betrouwbare gezichten van Nederland. Dit blijkt uit een onderzoekt dat vandaag werd gepubliceerd in De Volkskrant

Uit het onderzoek blijkt dat 85 procent van de Nederlanders weinig of geen vertrouwen heeft in politici. 700 Nederlanders deden mee aan de steekproef naar het vertrouwen dat mensen hebben in de politiek. Ze mochten ook kiezen uit een lijst van zestien bekende Nederlanders met zangers, acteurs, leden van het Koninklijk Huis en politici. Bauer staat op de tweede plaats van de lijst met meest betrouwbare gezichten, hij moet Koningin Beatrix voor laten gaan op nummer één. SP-politicus Emile Roemer staat op de derde plaats van betrouwbare Nederlanders.

Geert Wilders voert de lijst aan van minst betrouwbare Nederlanders. Boulevard-coryfee Albert Verlinde uit Cromvoirt staat op de vijfde plek van minst betrouwbare gezichten. Minister President Mark Rutte staat op de tweede plek van de minst betrouwbare gezichten staat en tegelijkertijd bezet hij ook de vijfde plaats van meest betrouwbare Nederlanders.

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.