Frans Bauer kwakkelt met gezondheid.

16/05/2012

Frans Bauer kwakkelt met zijn gezondheid. De zanger moest noodgedwongen een optreden voor woensdagavond afzeggen omdat hij te ziek zou zijn om op te treden.

"Zijn management heeft zojuist laten weten dat de zanger wegens een zware longontsteking morgen niet kan en mag optreden. Dit heeft zijn arts ook bevestigd middels een doktersverklaring”, zo heeft de organisatie van het Gehandicaptenconcert naar buiten gebracht.

Frans zou daar eigenlijk voor ruim 3000 mensen optreden, maar dat kan nu dus niet doorgaan. Om de avond te redden heeft de organisatie Wolter Kroes en Frans Duijts bereid gevonden om op te komen treden, maar voor Frans Bauer is het dus even rusten geblazen.

Frans heeft al langer last: vorige maand meldde hij zich ook al ziek voor een optreden. Toen had hij last van een fikse verkoudheid. Of zijn huidige longontsteking daar iets mee te maken heeft, is niet duidelijk.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.