Pieten Inpakcentrale

Pieten Inpakcentrale boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pieten Inpakcentrale.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontmoet de inpakpieten van Sinterklaas!

Stap binnen in een wereld vol magie en verrassing, want twee van Sinterklaas' meest bekwame Roetveegpieten komen naar jouw winkelcentrum met een complete inpakcentrale. Deze speciaal door Sinterklaas opgeleide Pieten zijn meesters in de kunst van het inpakken en staan klaar om je cadeaus te transformeren tot prachtige meesterwerken!

Decor en Gezellige Sinterklaasmuziek

Laat je betoveren door het feestelijke decor, compleet met een vrolijk versierde inpaktafel. Terwijl je geniet van de gezellige sfeer, vult de vrolijke klanken van Sinterklaasmuziek de lucht en brengen ze de magie van het feest tot leven. Bij onze inpakcentrale hoef je je geen zorgen te maken over materialen. We voorzien in alles wat je nodig hebt voor het perfect inpakken van je geschenken. Van kleurrijk inpakpapier tot stevig plakband en feestelijke strikken - we hebben alles om je cadeaus te laten stralen!

Beleef een Sinterklaasavontuur met onze inpakcentrale

Stap binnen in de betoverende wereld van Sinterklaas en laat je meeslepen door de magie van het feest. Of je nu op zoek bent naar een unieke manier om je cadeaus te laten inpakken of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer, onze inpakcentrale belooft een ervaring die je niet snel zult vergeten.
 
Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit magische Sinterklaasavontuur. Kom langs in ons winkelcentrum en laat je onderdompelen in de vreugde en verwondering van het Sinterklaasfeest.

Boeken of een optie plaatsen voor Pieten Inpakcentrale?

Voor meer informatie over Pieten Inpakcentrale kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pieten Inpakcentrale

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 40964 mensen

Specificaties van Pieten Inpakcentrale

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Klein decor
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Pieten Inpakcentrale

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Inter Ikea Systems B.V.

  • Locatie: Delft
  • Datum:

Waardering:

8,0

Inter Ikea Systems B.V.

  • Locatie: Delft
  • Datum:

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Pieten Inpakcentrale

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pieten Inpakcentrale kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.