Op de foto met Piet

Op de foto met Piet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Op de foto met Piet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Leg uw Sinterklaasfeest vast met de populaire attractie "Op de foto met Piet"! Het is dé gelegenheid voor kinderen om een onvergetelijk aandenken te hebben aan hun ontmoeting met Sinterklaas' trouwe vriend. Tijdens de speciale Sinterklaasperiode kunnen kinderen genieten van de unieke ervaring om samen met Piet op de foto te gaan. Het is een moment vol magie en vreugde dat ze voor altijd zullen koesteren.

Poseer goed voor de foto, samen met Piet

Deze attractie is beschikbaar in blokken van 4 x 30 minuten, verspreid over een periode van 4 uur. Gedurende elk blok hebben de kinderen de gelegenheid om een half uur lang met Piet op de foto te gaan. Vervolgens worden alle foto's in het daaropvolgende half uur direct uitgeprint. Op deze manier kunnen de kinderen op dezelfde dag nog hun foto mee naar huis nemen, waardoor de herinnering direct tastbaar wordt.

Het moment waarop de kinderen met Piet op de foto gaan, is een magisch en intiem moment waarbij ze hun verlanglijstjes kunnen bespreken, knuffels kunnen geven en hun stralende glimlach kunnen delen. De professionele fotograaf zorgt ervoor dat elk detail wordt vastgelegd, zodat de foto een blijvende herinnering wordt aan een bijzondere ontmoeting.

 De “Op de foto met” actie bestaat uit :

  •  Piet waarmee de kinderen op de foto kunnen. 
  • 1 begeleider.
  • 1 Fotograaf
  • Decor en attributen in het thema van Sinterklaas.
  • 175 direct klaar foto’s inclusief alle apparatuur hiervoor.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Op de foto met Piet?

Voor meer informatie over Op de foto met Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Op de foto met Piet

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23771 mensen

Specificaties van Op de foto met Piet

  • Tijdsduur: 4 x 30 minuten
  • Decor: Klein decor
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Op de foto met Piet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Op de foto met Piet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.