Nieuwe single Monique Smit: “100.000 Stralende sterren”

18/02/2012

Op 2 maart 2012 zal de fonkelnieuwe single van Monique Smit verschijnen. De titel van de track is “100.000 Stralende Sterren”, een vrolijk nummer dat de jonge zangeres/presentatrice uitstekend past .

De productie van het liedje was in handen van Edwin de Groot die eerder zijn sporen verdiende als producer van de grote hits van o.a. Jeroen van der Boom en die ook al tekende voor de tweede CD “Verder” van Monique. Monique is momenteel naast haar optredens druk met de wekelijkse presentatie van de Z@pp Kids Top 20, dat immens populair is bij een jonge doelgroep. Ook presenteert de 22-jarige Volendamse sinds kort het tv-programma De Sterrenparade en heeft zij tevens het radioprogramma Wild Van Muziek op Sterren.nl. 

Met Edwin de Groot is Monique Smit ook druk bezig met een nieuw album, dat naar verwachting later dit jaar zal verschijnen. De single bevat naast een meezingversie van “100.000 Stralende Sterren” ook de vandaag geschoten videoclip van dat nummer.

Boeking of een optie plaatsen voor Monique Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Monique Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.