Monique Smit brengt hit van Wilma opnieuw uit in modern jasje

08/05/2023

Monique Smit, bekend van haar Nederlandstalige hits, heeft besloten om een nummer van Wilma opnieuw uit te brengen. Als kind luisterde ze vaak naar de muziek van Wilma, en met name het nummer 'Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent' is haar altijd bijgebleven als een nostalgisch liedje uit haar jeugd. 

De nieuwewe single van Monique Smit  "Als je verliefd op een jongen bent" 

Haar broer had al vanaf het begin van haar carrière gezegd dat ze dit nummer opnieuw moest uitbrengen, en afgelopen november kwam het onderwerp weer ter sprake tijdens een strandvakantie in Turkije met andere artiesten. Het enthousiasme was wederom groot, waardoor Monique besloot om het nummer in een modern jasje te steken. Het resultaat is een feestelijk liedje geworden met een leuke videoclip die is opgenomen in Amsterdam. 
 
De clip vertelt een verrassend verhaal en past perfect bij de sfeer van het liedje. Monique Smit is blij met het eindresultaat en hoopt dat haar fans er net zo van zullen genieten als zij tijdens het opnemen ervan heeft gedaan. Het nummer is vanaf nu te beluisteren op alle streamingdiensten en de clip is te zien op YouTube.

Boeking of een optie plaatsen voor Monique Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Monique Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.