Monique Smit en Tim Douwsma maken album

07/12/2012

Monique en Tim zijn vanaf heden te boeken, voor optreden vanaf Vrijdag 5 April 2013.

Monique Smit en Tim Douwsma vertoeven momenteel in de studio voor de opnames van een nieuw album dat in mei volgend jaar uitgebracht zal worden door VOSOUND Records.
De albumrelease wordt voorafgegaan door een single die in maart wordt uitgebracht. De muzikale leiding is in handen van Jan Smit en Edwin de Groot.
 
Het is niet voor het eerst dat Monique en Tim samenwerken; het tweetal kent elkaar vanuit de wandelgangen bij de TROS en Sterren.nl. Een hernieuwde kennismaking bij Sterren Dansen op het IJs leidde tot de opname van het duet, Een Zomeravond Met Jou, dat in 2011 op single is uitgebracht.
Het bleek een perfecte match. De eerste samenwerking beviel hen zo goed dat zij nu besloten hebben een compleet album op te nemen.
 
Monique Smit werd onlangs door kinderen gekozen tot meest favoriete TV presentatrice, waardoor zij de MediaSmarties Award 2012 in ontvangst mocht nemen. Zij presenteert al vijf jaar het populaire TV programma Kids Top 20 en vanaf volgend voorjaar zal ze ook te zien zijn als presentatrice van het nieuwe programma 'Mijn Vader Is De Beste'.
In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.
 
Tim Douwsma is presentator van het programma Karaoke Kids en bracht eveneens al een flink aantal singles op zijn naam, tevens is Tim binnenkort te zien in het programma “ De Beste Zanger” .
 
Monique Smit en Tim Douwsma: een uniek en ijzersterk duo. Vanaf het voorjaar van 2013 zullen zij ook samen gaan optreden in Nederland en België.

Boeking of een optie plaatsen voor Monique Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Monique Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.