Monique Smit

Monique Smit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Monique Smit.

Monique Smit 9,5 10 2 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Meer dan het zusje van Jan Smit

Sinds haar doorbraak met debuutsingle ‘Wild’ in 2008 gaat het heel goed met de carrière van Monique. Ze treedt op in het hele land, presenteert de Kids Top 20 en is ook VJ van het muziekprogramma Wild Van Muziek van het digitale TV-kanaal Sterren.nl.

In die tijd is Monique van een onzekere debutante uitgegroeid tot een volleerde professional, zowel als presentatrice als zangeres en performer.

Monique Smit en Tim Douwsma slaan handen in één

Het duet Eén zomeravond met jou dat ze in 2011 uitbracht samen met Tim Douwsma, is een cover van het Italiaanse lied Sara perche ti amo van Ricchi e Poveri. In 2013 namen Smit en Douwsma samen een album op en gingen ze in Nederland en België toeren.

Project voor kleine kinderen in samenwerking met broer Jan

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om iets te gaan maken voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project, getiteld 2 Kleine Kleutertjes. Het bestaat uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een cd en een theatervoorstelling. De liedjes zijn geschreven door Jan en worden gezongen door zijn zus Monique Smit. 

In 2015 is Monique moeder geworden van haar eerste kindje. 

Boeking of een optie plaatsen voor Monique Smit?

Voor meer informatie over Monique Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Monique Smit

Deze act is bekeken door 44482 mensen

Specificaties van Monique Smit

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Scheepvaartbedrijf Ronnie W.B.V.

  • Ingevuld door: Petra de Groot
  • Locatie: Gorinchem
  • Datum: vrijdag 16 december 2016

Reactie:

“Prima optreden en prima service. Optreden is in twee weken tijd door JB Productions geregeld, verzorgd en afgehandeld.”

10,0

Waardering:

Bekijk alle 2 klantwaarderingen