Monique Smit

Monique Smit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Monique Smit.

3 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Eind 2007 tekende Monique Smit een contract bij de TROS en na het uitbrengen van haar hit Wild werd ze gevraagd om het muziekprogramma Zapp Kids Top 20 te presenteren. Tot 2015 was Monique hét gezicht van dit muzikale kinderprogramma.Vanaf 2010 presenteerde Monique met onder andere Mijn Vader Is De Beste, Sterrenparade en Sterren.nl meerdere programma’s voor AvroTros, waar zij één van de vaste gezichten was.

Monique Smit is meer dan alleen het zusje van ...

Het duet Eén zomeravond met jou datze in 2011 uitbracht samen met Tim Douwsma, is een cover van het Italiaanse lied Sara perche ti amo van Ricchi e Poveri. In 2013 namen Monique en Tim samen een album op, waarvan de nummers Langzaam Wordt Het Zomer, Dromen Van Elkaar en Even Niet Hier als singles zijn uitgebracht.

In november 2014 verscheen het eerste deel van 2 Kleine Kleutertjes, een samenwerking met haar broer Jan. Het is uitgegroeid tot een uniek project en bestaat uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een cd en kende een theatervoorstelling speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar.
De liedjes zijn geschreven door Jan en worden gezongen door Monique. De 2 Kleine Kleutertjes worden nog elke dag uitgezonden bij RTL Telekids. Naast 2 Kleine Kleutertjes deel 1, dat de status van dubbel platina haalde, verscheen er ook een DVD uit die 23 weken op nummer 1 stond in de DVD Charts en is in oktober 2016 deel 2 uitgebracht (gouden status).

Monique Smit heeft in haar single ‘Gebarentaal’ een bijzonder onthullende boodschap verborgen in haar video. Op de onlangs verschenen single Ga Jij Dan Met Me Mee heeft Monique meegeschreven. Een feel good-meezinger over een zwoele zomeravond waar ze dansten en proosten op de prille liefde. Is dit ware liefde of…?

Monique beviel op 1 augustus 2015 van haar eerste kind, een jongen genaamd Noah. Op 11 juli 2019 beviel ze van haar tweede zoon, genaamd Luca. Vanaf 2017 is zij, als presentatrice, online te zien bij Telegraaf VNDG (Telegraaf Media Groep) en tevens is ze al jaren het gezicht van het Nederlandse cosmeticamerk Herôme.  

Monique Smit is Bekend van:

 • TV programma Gewoon Jan Smit
 • Presentatie Zapp Kids Top 20
 • Gezicht Avro Tros, presentatie o.a. Mijn Vader Is De Beste
 • Duettenalbum met Tim Dousma
 • Multimedia project 2 Kleine Kleutertjes
 • Party Award voor ‘Populairste Party Single’ met de single 'Mooier Dan Mooi'
 • Hits o.a. Wild, Langzaam Wordt Het Zomer, Dromen Van Elkaar, Mooier Dan Mooi duet met Wesley Klein, Gebarentaal en nú uit Ga Jij Met Me Mee.

Eind 2007 tekende Smit een contract bij de TROS en na het uitbrengen van haar hit Wild werd ze

gevraagd om het muziekprogramma Zapp Kids Top 20 te presenteren. Tot 2015 was Monique hét

gezicht van dit muzikale kinderprogramma.

Vanaf 2010 presenteerde Monique met onder andere Mijn Vader Is De Beste, Sterrenparade en

Sterren.nl meerdere programma’s voor AvroTros, waar zij één van de vaste gezichten wasEind 2007 tekende Smit een contract bij de TROS en na het uitbrengen van haar hit Wild werd ze

gevraagd om het muziekprogramma Zapp Kids Top 20 te presenteren. Tot 2015 was Monique hét

gezicht van dit muzikale kinderprogramma.

Vanaf 2010 presenteerde Monique met onder andere Mijn Vader Is De Beste, Sterrenparade en

Sterren.nl meerdere programma’s voor AvroTros, waar zij één van de vaste gezichten was

Eind 2007 tekende Smit een contract bij de TROS en na het uitbrengen van haar hit Wild werd ze

gevraagd om het muziekprogramma Zapp Kids Top 20 te presenteren. Tot 2015 was Monique hét

gezicht van dit muzikale kinderprogramma.

Vanaf 2010 presenteerde Monique met onder andere Mijn Vader Is De Beste, Sterrenparade en

Sterren.nl meerdere programma’s voor AvroTros, waar zij één van de vaste gezichten was

Boeken of een optie plaatsen voor Monique Smit?

Voor meer informatie over Monique Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Monique Smit

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 160166 mensen

Specificaties van Monique Smit

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Monique Smit

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9,7.

POOTENTIEEL BV

 • Door: Annette Poot
 • Locatie: Amsterdam
 • Datum:

Monique is erg spontaan en leuk/relaxed in de omgang. Ze genoot zelf ook zichtbaar en was fantastisch in omgang met de kids

Waardering:

10

Scheepvaartbedrijf Ronnie W.B.V.

 • Door: Petra de Groot
 • Locatie: Gorinchem
 • Datum:

Prima optreden en prima service. Optreden is in twee weken tijd door JB Productions geregeld, verzorgd en afgehandeld.

Waardering:

10

De Korrel Beheer B.V.

 • Door: John Dokter
 • Locatie: Zwartebroek
 • Datum:

Ben echt verast door Monique super leuke meid.

Meer informatie over Monique Smit.

Waardering:

9,0

Biografie van Monique Smit

Monique Smit

Geboren op 9 april 1989 in Volendam

Werd in eerste instantie bekend op televisie met het reallife soap programma Gewoon Jan Smit, waarbij het leven van en de personen uit de directe omgeving van de jonge zanger/entertainer in beeld gebracht werd.

Met Kerstmis 2006 zingt Monique samen met haar broer Jan het liedje “Kerst Voor Iedereen”, b kant van Jan’s single Cupido.

Jongste zus van Jan Smit.

In het voorjaar van 2007 werd de jonge Monique gevraagd om mee te werken aan het programma Just The Two Of Us, waarin zij onder professionele begeleiding een muzikale carrière begint. Haar partner in het programma is Xander de Buisonjé. In de finale verliezen Monique en Xander nipt van Edwin Evers en zijn partner Berget Lewis.

Na Just The Two Of Us tekent Smit een contract bij platenmaatschappij Artist & Company, waar de debuutsingle “Wild”verschijnt, en haar een dikke hit oplevert!

Eind 2007 tekent zij een contact bij TROS televisie om het kindermuziekprogramma Z@pp Kids Top 20 te gaan presenteren, waarna het programma snel aan populariteit wint.

Haar debuutalbum “Stel Je Voor” verschijnt in 2008 en bevat naast “Wild”nog een drietal hitsingles: “Blijf Je Vanavond Bij Mij”, “Vrouwenalfabet”en “Stel Je Voor”. Han Kooreneef en Daniel Gibson produceren dit eerste album. Monique is in één klap een veelgeboekte artiest in discotheken, feesttenten, studentenfeesten en piratenfestivals.

In 2010 komt Smit met een tweede album met de titel “Verder” onder productie van Edwin de Groot, waarmee zij in contact komt als haar broer Jan Smit haar als voorprogramma mee neemt tijdens zijn uiterst succesvolle uitverkochte Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour”. Edwin de Groot maakt deel uit van Jan’s begeleidingsband en schrijft de meeste liedjes op het nieuwe album, dat ook bijdragen van Jan Dulles (3JS), J.W. Roy en Jochem Fluitsma en Eric van Tijn kent. “Feest Voor Twee”is de eerste hit van het album, later volgen: “Maak Je Move”en “Een Lange Nacht”.

Ondertussen krijgt Monique van de TROS de vraag om naast het succesvolle Kids Top 20 ook het programma Wild van Muziek te gaan presenteren en host zij de Sterren 24 Awards met Kees Tol. Zomer 2011 staat zij in de kijker met het zomerse duet “Een Zomeravond Met Jou”, duet met Tim Douwsma met een door broer Jan geschreven tekst op een Italiaanse zomerhit uit de jaren ’70.

Momenteel werkt Monique Smit aan haar derde CD waarbij zij, zichzelf nu ook als tekstschrijfster ontwikkelend, wederom een stap voorwaarts maakt. Monique is constant in beweging en inmiddels een gevestigde naam in de televisie en entertainment wereld .

Het nieuwe album staat voor eerste kwartaal 2012 in de planning. Ook in 2012 zal Monique veelvuldig op televisie te zien blijven als presentatrice bij de TROS. Zo zal zij naast wekelijks de Kids Top 20 (met ook wekelijks een herhaling) en nieuw wekelijks muziekprogramma in de trend van “Op Volle Toeren” presenteren .

Doelgroepomschrijving Monique Smit: jong, leeftijd coredoelgroep 6 tot 16 jaar, jongens en meisjes met lichte nadruk op meisjes (role model). Momenteel zijn veel van de optredens die Monique doet voor deze doelgroep. Zij beschikt over een groot talent in het communiceren en presenteren voor juist deze groep. Daarnaast is Monique populair bij in het bijzonder eerste en tweedejaars studenten in het wetenschappelijk onderwijs. Ook tijdens studentenfeesten is zij een veelgevraagde en geboekte persoonlijkheid.

November 2011

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Monique Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Monique Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.