Billy Dans knalt stevig door!

21/04/2023

Nieuwe single 'Eiland'

Billy Dans is momenteel een veelbesproken artiest in de muziekwereld. Zijn nieuwe single 'Eiland' blijkt een grote hit te zijn op alle streamingplatformen en ook zijn nummer 'Ontspanje', uitgebracht in 2021, blijft gestaag groeien in het aantal streams. Inmiddels heeft het nummer al meer dan 4 miljoen streams behaald, waarvan meer dan 1 miljoen streams alleen al sinds het begin van dit jaar.

Enorm populair bij het publiek

Deze cijfers tonen duidelijk aan dat de muziek van Billy Dans enorm populair is bij het publiek. Naast zijn muzikale prestaties, is Billy ook wekelijks te zien als deelnemer in het populaire televisieprogramma 'De Verraders' op RTL 4, wat zijn bekendheid nog verder vergroot.

Met zijn aanstekelijke muziek en charismatische persoonlijkheid weet Billy Dans keer op keer het publiek te verrassen en te vermaken. We kunnen dan ook zeker stellen dat hij op dit moment stevig door knalt in de Nederlandse muziekscene!

Boeking of een optie plaatsen voor Het Feestteam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Feestteam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.