Nieuwe carnavalskraker van Het Feestteam: ‘Alleen was er toch maar niks aan’

04/01/2021

Alleen was er toch niks aan, zo denken Stan van den Dobbelsteen en Frank de Bruijn van Het Feestteam over 2020. De nieuwe titel van hun carnavalskraker voor dit jaar heet dan ook precies zo. Het Feesttean kan niet wachten om weer te mogen optreden.

Het Feestteam hoopt snel op betere tijden met veel optredens

Wanneer dat weer mag is nog niet bekend, maar we zijn hoopvol! Het Feestteam kijkt regelmatig de beelden terug van hun optreden in de Ziggo Dome januari 2020. Dik 13.000 man stond er in de zaal. Hun jaar kon niet meer stuk, maar helaas…. Corona kwam en gooide roet in het eten.

Geen Carnaval in 2021? Wel een Carnavalskraker

Ondanks Corona vonden beide heren dat er weldegelijk een carnavalskraker moest komen voor 2021. En dat is “Alleen was er toch maar niks aan” geworden. Normaal gesproken wordt zo’n nummer geschreven in de hoop dat het populair wordt en veel boekingen oplevert. Nu doen we het voor de leuke en positieve reacties.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Het Feestteam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Feestteam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.