Jannes gaat het theater in

21/08/2013

Na een uitverkocht Ahoy-concert komt de Koning der Piraten Jannes samen met zijn vriend Willie Oosterhuis, de presentator van het Mega Piratenfestijn, dit najaar naar de theaters. De theatershow, genaamd Willie's Deure, wordt een bijzondere mix van de bekende hits en de nieuwste liedjes van Jannes en de andere optredende artiesten.

"Naar deze theatertour kunnen ook mensen, die niet van die drukte van Ahoy of de feesttent houden. Daarom ga ik graag van Willie mee langs de theaters" aldus Jannes.

'Wij vieren het leven' is de titel van zijn aankomende album en past wonderwel bij de show. ‘We vieren het leven... met een lach en een traan." vertelt Willie Oosterhuis.

Bekende artiesten vergezellen Jannes tijdens theatertour

Naast Jannes zullen de volgende artiesten door Willie’s Deure komen: Wimmie, Jacques HerbAncora, Evert Baptist en Milan Milano'

“Willie's Deure met: Koning der Piraten Jannes, Piratenprins Wimmie, Ster van Goud Jacques Herb, Shantysensatie Ancora, Dorpsgek Evert Baptist en het talent en bijzondere charmezanger Milan Milano. Het wordt een muzikaal theaterspektakel." 

Boeking of een optie plaatsen voor Jannes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jannes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.