Jannes

Jannes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jannes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jannes is een echte publiekstrekker voor uw evenement.

Dit heeft Jannes te danken aan een lange geschiedenis met vele successen. Inmiddels mag Jannes al 12 succesvolle albums op zijn naam zetten. En elke keer weer blijft Jannes ons verrassen maar natuurlijk is zijn herkenbare sound altijd terug te vinden op zijn albums. Die unieke en herkenbare sound kennen de duizenden fans maar al te goed. Die sound kan zich het beste omschrijven als een groot meezing gehalte, vrolijk en soms een beetje zwaarmoedig.

De nuchtere zanger uit Drenthe heeft natuurlijk ook een bijnaam: “Koning der Piraten”.

Jannes ziet dit zelf als een mooi compliment maar voelt zich niet meer dan iemand anders. “Bij mij is niemand een VIP. Iedereen is gelijk, we doen dit mijn zijn allen.” Naast deze vele shows in beroemde zalen trekt Jannes zowel regionaal als landelijk veel publiek. Gemiddeld treedt Jannes nog meer dan 100 keer per jaar op. Het grote meezinggehalte en veel enthousiasme lukt het Jannes elke keer weer om vanaf minuut één het publiek mee te krijgen. Jannes boeken voor uw evenement is dus eigenlijk een makkelijke keuze.

Boeken of een optie plaatsen voor Jannes?

Voor meer informatie over Jannes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jannes

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 117600 mensen

Specificaties van Jannes

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Jannes

Jannes is een nuchtere jongen van het Drentse platteland en voelt zich daar prima bij. En daar heeft hij alle reden toe! Want zijn achtste cd waarop hij zijn vrolijke Nederlandstalige meezingers en melancholieke inhakers bundelt komt er alweer aan.

Het merendeel van de liedjes op zijn laatste album Mijn Naam Is... zijn geschreven, en volledig geproduceerd, door het gouden duo van het Nederlandstalige lied: Emile Hartkamp en Norus Padidar. En zo ook op zijn nieuwe album.

Jannes is trots op zijn nieuwe album. “Dankzij mijn fans zijn twee albums goud geworden. Ik wilde dan ook een plaat maken die net zo goed was; het publiek bepaald immers. Maar ik weet wat ik wil en ik hoop te weten wat de mensen willen. Dat wil ik uitstralen, zowel op de bühne als in het dagelijks leven.”

Dat is Jannes ten voeten uit. Een nuchtere Drentse jongen die zijn publiek wil vermaken met mooie, herkenbare Nederlandstalige liedjes. En in die missie is hij wederom geslaagd.

De eerste single van dit later dit jaar te verschijnen album is de aanstekelijke single Ga Dan. De track doet denken aan singles als Ga Maar Weg en Dam Dam en heeft een hoog insteek- en meebrulgehalte.

De single Ga Dan is verpakt in een fraaie digipak (op = op) en is een spaarsysteem; er is namelijk ruimte vrijgehouden voor de volgende twee singles (verpakt in standaard wallet) van Jannes welke dit jaar uitgebracht zullen worden. Op deze wijze hebben de fans de singles verzameld in een fraaie verpakking die gezien mag worden en ongetwijfeld een collectors item zal worden.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jannes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jannes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.