Jannes

Jannes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jannes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jannes is een echte publiekstrekker voor uw evenement.

Dit heeft Jannes te danken aan een lange geschiedenis met vele successen. Inmiddels mag Jannes al 12 succesvolle albums op zijn naam zetten. En elke keer weer blijft Jannes ons verrassen maar natuurlijk is zijn herkenbare sound altijd terug te vinden op zijn albums. Die unieke en herkenbare sound kennen de duizenden fans maar al te goed. Die sound kan zich het beste omschrijven als een groot meezing gehalte, vrolijk en soms een beetje zwaarmoedig.

De nuchtere zanger uit Drenthe heeft natuurlijk ook een bijnaam: “Koning der Piraten”.

Jannes ziet dit zelf als een mooi compliment maar voelt zich niet meer dan iemand anders. “Bij mij is niemand een VIP. Iedereen is gelijk, we doen dit mijn zijn allen.” Naast deze vele shows in beroemde zalen trekt Jannes zowel regionaal als landelijk veel publiek. Gemiddeld treedt Jannes nog meer dan 100 keer per jaar op. Het grote meezinggehalte en veel enthousiasme lukt het Jannes elke keer weer om vanaf minuut één het publiek mee te krijgen. Jannes boeken voor uw evenement is dus eigenlijk een makkelijke keuze.

Boeken of een optie plaatsen voor Jannes?

Voor meer informatie over Jannes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jannes

Deze act is bekeken door 75657 mensen

Specificaties van Jannes

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland