100 procent Post

100 procent Post boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van 100 procent Post.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jeroen is begonnen op muziekzender TMF als presentator, waar hij zijn eerste ervaring opdeed als DJ.

Hoewel het overwegend commercieel draaien was qua muziek, heeft Jeroen zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een urban eclectic DJ.

Steeds meer mensen ontdekken zijn frisse stijl van house, classics, latin en hip hop.

Boeken of een optie plaatsen voor 100 procent Post?

Voor meer informatie over 100 procent Post kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor 100 procent Post

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23695 mensen

Specificaties van 100 procent Post

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van 100 procent Post

Jeroen Post is geboren op 25 juni 1975 in Woerden. Als kind vond hij het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.
Jeroens middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket.
In zijn examenjaar koos hij uiteindelijk voor het laatste en werd banketbakker. Na twee jaar taarten bakken ging Jeroen zich echter geheel richten op een nieuwe uitdaging: een zang en danscarrière met de groep Velvet.
Naast zijn activiteiten bij Velvet werkte Jeroen ook nog drie dagen per week als logistiek medewerker op de bloemenveiling in Aalsmeer. Via Velvet kwam Jeroen in contact met muziekzender TMF, waar hij sinds januari 1998 is begonnen als presentator. Daar deed hij zijn eerste ervaring op als dj.
Hoewel het commercieel draaien was qua muziek heeft Jeroen zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een urban electric dj. Steeds meer mensen ontdekken zijn frisse stijl van house, classics, latin en hip hop. “Geen muzikale grenzen.” Aldus Jeroen.

Steeds vaker wordt Jeroen gesignaleerd in de Clubscene. Ook is hij tegenwoordig te horen als radio dj op 100% NL, waar hij in zijn eigen programma: ‘100% POST’ uitsluitend house en urban draait van Nederlandse bodem.

Na het grote succes met de show: ‘TMF On Tour’ heeft Jeroen al heel wat locaties gezien, maar nu is het tijd voor een echte “te gekke” show: ‘100% POST’.


Wat krijgt u allemaal:

* 6 plasmaschermen van 42" waarop de clips te zien zijn waar Jeroen op dvd mee draait.
* 2 Lasers
* 2 uur durende show van Jeroen Post
* Verlenging mogelijk met een andere dj of eventueel een verlenging van Jeroen.
* Gesponsord door Pioneer wordt er gedraaid met het allernieuwste apparatuur
complete dj-booth indien er geen gebruik gemaakt kan worden van de huisinstallatie.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor 100 procent Post

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 100 procent Post kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.