Agenda Jeroen van der Boom 2012 geopend.

17/06/2011

Het afgelopen jaar zat Jeroen van der Boom bepaald niet stil. In september 2010 startte het eerste seizoen van de kijkcijferhit The Voice Of Holland, waarin Jeroen één van de coaches was. Ondertussen was er de hitsingle Werd De Tijd Maar Teruggedraaid en werd er gewerkt aan een nieuw album, welke twee maanden geleden uitkwam. Van dit album, Grote Liefde, is ook de single Los Van De Grond afkomstig; het duet met zijn Voice Of Holland, Leonie Meijer.

Begin dit jaar startte Jeroen als presentator van het populaire spelprogramma Lotto Weekend Miljonairs en richtte hij zich verder voornamelijk op zijn ‘Grote Liefde’: de muziek en het geven van concerten. Zo stond hij de afgelopen maand maar liefst twee keer met zijn vaste live-band in een uitverkochte Heineken Music Hall en amper twee weken later drie keer met de Toppers in een bomvolle Amsterdam ArenA.

Is er naast zo’n drukke agenda nog plek voor boekingen? Jazeker! De agenda voor 2012 is vanaf heden geopend, voor zowel tape- als band-optredens. Shows zoals u van Jeroen gewend bent en zoals alleen hij ze kan geven: energiek, muzikaal (Jeroen neemt zijn eigen mini-vleugel uiteraard ook mee!) en bomvol oude en nieuwe hits als Werd De Tijd Maar Teruggedraaid, Eén Wereld, Los Van De Grond en natuurlijk Jij Bent Zo.