“Je Leeft Vandaag” nieuwe single Jeroen van der Boom

18/04/2016

Haal alles uit het leven wat er in zit en stel niets uit.

Jeroen van der Boom heeft vrijdag 8 april zijn nieuwe single gereleased “Je Leeft Vandaag” welke geproduceerd en mede geschreven is door Tjeerd Oosterhuis. De titel zegt het al “Je Leeft Vandaag”. Haal alles uit het leven wat er in zit en stel niets uit. Leef positief, leef nu, precies zoals Jeroen is.

Deze geweldige single wordt ondersteund door maar liefst 4 clips welke op een vlog achtige wijze worden gedraaid, de speciaal voor deze single ontwikkelde VLIP. Elke week komt er een nieuwe vlip on line waarin we een kijkje krijgen in het hectische leven van Jeroen. Nog niet eerder vertoonde privé beelden maar Jeroen wordt ook gevolgd tijdens de opnames van diverse tv-programma’s zoals De Beste Zangers op Ibiza en het nieuwe SBS programma “Wat een Poppenkast!” waar Jeroen de initiatiefnemer van is en waar hij samen met o.a. Edwin Evers, Annick Boer en Kasper van Kooten de stemmen inspreekt.

Optreden vindt Jeroen één van de leukste dingen die er is.

Jeroen zijn energie komt het beste tot uiting op het podium. In een kleine intieme setting met zijn piano, een feesttent of een kolkende ArenA. Jeroen doet waar hij goed in is, entertainen!

Boek nu een show vol hits en energie. Van Jij Bent Zo tot Mag Ik Dan Bij Jou!

Boeking of een optie plaatsen voor Jeroen van der Boom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeroen van der Boom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.