Jeroen van der Boom krachtiger dan ooit

04/09/2013

Op 15 oktober verschijnt het nieuwe album van Jeroen van der Boom. De eerste single ‘Beter Laat Dan Nooit’ wordt erg enthousiast ontvangen en de muzikale weg die Jeroen is ingeslagen blijkt een goede keuze. Het album werd in samenwerking met internationale muzikanten opgenomen in het met muziekgeschiedenis geladen Nashville. Dit bracht een andere, kwetsbare kant van Jeroen naar boven. Zijn stem klinkt subtieler, is soms gedragen en berustend, dan weer krachtig en vol passie.

Jeroen van der Boom veel vuldig in de media

De komende tijd zal Jeroen veel zichtbaar, maar vooral hoorbaar zijn in de diverse media. Naast de promotie voor de nieuwe single en het album zal Jeroen vanaf dit najaar prime-time te zien zijn op SBS6 met het nieuwe muziekprogramma ‘Beter dan het Origineel?!’ waarin Jeroen en zijn band wederom een centrale muzikale rol spelen. Uiteraard krijgt ook het alom geprezen programma ‘De Beste Liedjes Van…’ een vervolg en in 2014 komt er een nieuw seizoen van ‘Bloed, Zweet & Tranen’.

Jeroen is uiteraard nog steeds te boeken met een tape optreden, inclusief vleugel staat Jeroen garant voor 30 minuten hits en meezingers.
 

Boeking of een optie plaatsen voor Jeroen van der Boom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeroen van der Boom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.