Jeroen van der Boom raakte zichzelf kwijt

26/03/2013

 

Jeroen van der Boom heeft meer bereikt dan hij ooit had durven dromen. “Ik had makkelijk een one hit wonder kunnen zijn”, zegt hij maandag in het AD. De zanger besefte onlangs dat hij door zijn plotselinge succes zichzelf een beetje is kwijtgeraakt.
 
“Onbewust wilde ik jarenlang de man blijven die mensen in korte tijd hadden leren kennen. En paste vervolgens alles wat ik deed op die gedachte aan”, legt hij uit. “Ik stond er helemaal niet meer bij stil wie ik eigenlijk wilde zijn, had mijn piano aan de kant gegooid en zong eigenlijk alleen nog maar liedjes die in lijn lagen met mijn eerste hit.”
 
Nu wil de zanger dat anders aanpakken. “Ik keer terug naar mijn basis of ideaalbeeld: muziek maken waar ik volledig achter sta. Ik zal geen albums meer uitbrengen vol nummers die omwille van de commercie aan een bepaalde verwachtingspatroon moeten voldoen.”
 
Een nieuwe koers wil hij het niet noemen. “Liever noem ik het een eerlijkere richting waarbij ik me lekker voel.”

Boeking of een optie plaatsen voor Jeroen van der Boom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeroen van der Boom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.